ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Χριστόπουλος: "Αν συνεχίσουμε έτσι θα καταφέρουμε να σωθούμε"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Χριστόπουλος μίλησε για την ανάγκη μιας νίκης που είχε η ομάδα του ενόψει της συνέχειας και κυρίως του επόμενου δύσκολου αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Ο Γιάννης Χριστόπουλος είδε τον Λεβαδειακό να νικάει για πρώτη φορά με τον ίδιο στον πάγκο και μίλησε για μια νίκη που τόσο πολύ είχε ανάγκη η ομάδα της Βοιωτίας καθώς στα μέχρι τώρα παιχνίδια η ομάδα έδειχνε διάθεση αλλά της έλειπε ένα θετικό αποτέλεσμα που θα αλλάξει και την ψυχολογία.

Αυτό σύμφωνα με το νεαρό τεχνικό ήρθε και πλέον η ομάδα αν συνεχίσει έτσι μπορεί να πετύχει τον στόχο της που είναι η παραμονή. Επίσης ο Χριστόπουλος απένειμε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του για την νίκη, το πάθος και τη θέληση που έδειξαν αλλά τόνισε ότι πλέον είναι ώρα για πανηγυρισμούς καθώς ακολουθεί ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

"Είναι περιττό να πούμε πόσο δύσκολο και πόσο κρίσιμο ήταν το σημερινό παιχνίδι για την ομάδα μου. Αντιμετωπίζουμε πάρα πολλά θέματα το τελευταίο διάστημα και απουσίες σημαντικών ποδοσφαιριστών.

Αυτή τη νίκη την αξίζουν τα παιδιά που έδωσαν ό,τι μπορούσαν, ότι είχαν μέσα τους, έπαιξαν με καρδιά και μυαλό. Είναι ακόμα πιο σπουδαίο ήταν ότι καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι απέναντι σε μια τέτοια ομάδα καθώς βρεθήκαμε πάλι πίσω στο σκορ από μια στημένη φάση.

Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα αλλά όπως είχα πει και πριν μια εβδομάδα δεν υπάρχει χρόνος για λύπη, δεν υπάρχει χρόνος για χαρές και πανηγύρια. Η ομάδα εξακολουθεί να βρίσκεται σε δύσκολη θέση και πρέπει να συγκεντρωθούμε από σήμερα το βράδυ γιατί το Σάββατο έχουμε έναν ακόμη τελικό.

Κάθε εβδομάδα μπαίνουμε μέσα στις προπονήσεις με καλή διάθεση, καλή ψυχολογία. Τα παιδιά πιστεύουν στους εαυτούς του πλέον, στις δυνατότητες της ομάδας αλλά το προηγούμενο διάστημα δεν ερχόταν το αποτέλεσμα. Πιστεύω και στην Κέρκυρα και στην Λάρισα και με τον Πλατανιά εδώ θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει βαθμό ή βαθμούς.

Όταν λοιπόν ξαναμπαίνεις μέσα σε έναν αγώνα και βρίσκεσαι πίσω στο σκορ αυτό είναι δύσκολο να διαχειριστεί. Σίγουρο είναι ότι τα παιδιά πίστευαν στους εαυτούς του. Τώρα πλέον θα πιστέψουμε όλοι και σε αυτούς. Η ομάδα μας δεν είναι σε θέση μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος να παίξει κάποιο ποδόσφαιρο ολοκληρωτικό ή υψηλού επιπέδου για αυτό θα πρέπει και ο κόσμος να έχει υπομονή. Να βοηθάει, να σπρώχνει την ομάδα στα δύσκολα, εκεί είναι που τον χρειαζόμαστε πιο πολύ και είμαι σίγουρος ότι όλοι μας θα κάνουμε αυτό που πρέπει και η ομάδα θα κρατηθεί στην κατηγορία".

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ