ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Βραβεύθηκε ως MVP της 5ης αγωνιστικής ο Μάντζιος του Λεβαδειακού

Βραβεύθηκε ως MVP της 5ης αγωνιστικής ο Μάντζιος του Λεβαδειακού

Ο Βαγγέλης Μάντζιος οδήγησε την ομάδα του στη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής και την Τρίτη (6/10) παρέλαβε το σχετικό βραβείο από την Δήμαρχο της Λιβαδειάς κ. Γιώτα Πούλου.

Το βραβείο του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή της 5ης αγωνιστικής πήγε στον Βαγγέλη Μάντζιο για τη συμβολή του στη νίκη του Λεβαδειακού επί του Αστέρα Τρίπολης με 2-1. Το απόγευμα της Τρίτης (6/10), λίγο πριν την προπόνηση των Βοιωτών ο Έλληνας στράικερ βραβεύτηκε από την Super League και παρέλαβε το βραβείο του από την Δήμαρχο της Λιβαδειάς κ. Γιώτα Πούλου.

Ο επιθετικός των πράσινων ευχαρίστησε όσους τον ψήφισαν και θέλησε να αφιερώσει το γκολ στην οικογένεια του και τους συμπαίκτες του ενώ υποστήριξε πως το βραβείο αυτό του δίνει δύναμη ώστε να συνεχίσει ακόμα καλύτερα.

Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε:

"Ο Βαγγέλης Μάντζιος αναδείχθηκε MVP της 5αγωνιστικής της Super League Ελλάδα 2015-16, στο πλαίσιο της οποίας ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ επικράτησε του Αστέρα Τρίπολης με σκορ 2-1.

Σήμερα, πριν την έναρξη της απογευματινής προπόνησης στο δημοτικό στάδιο πραγματοποιήθηκε η απονομή του βραβείου του διαγωνισμού που διεξάγουν η διοργανώτρια αρχή, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η Nova. Την απονομή του βραβείου στον Βαγγέλη Μάντζιο έκανε η Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Γιώτα Πούλου.

Μετά τη βράβευση η Δήμαρχος συνεχάρη τον αρχηγό του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ, του ευχήθηκε υγεία, ανάλογη συνέχεια και εκπλήρωση όλων των στόχων του, προσωπικά και οικογενειακά.
Ευχήθηκε ακόμη, όλος ο Καλλικρατικός δήμος να «αγκαλιάσει» την ομάδα και να έρχεται στο γήπεδο για να τη βοηθά.

Τόνισε επίσης, ότι ο Δήμος και η Π.Α.Ε. θα κάνουν από κοινού πολλές δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα και περιεχόμενου και σε αυτό το κομμάτι θέλει ο Μάντζιος και οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας να είναι «μπροστά».

Ο Βαγγέλης Μάντζιος ευχαρίστησε τη Δήμαρχο για τα καλά της λόγια και στη συνέχεια ευχαρίστησε όλους όσοι τον ψήφισαν και τον ανέδειξαν MVP της 5αγωνιστικής. Τόνισε ακόμη, ότι αυτό του δίνει δύναμη για ανάλογη συνέχεια, ενώ τέλος, αφιέρωσε το βραβείο τόσο στην οικογένειά του, όσο και στους συμπαίκτες του".

Βραβεύθηκε ως MVP της 5ης αγωνιστικής ο Μάντζιος του Λεβαδειακού
TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ