ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Τσιντώτας: "Ένιωσα τα πάντα να… γκρεμίζονται"

Τσιντώτας: "Ένιωσα τα πάντα να… γκρεμίζονται"
Τσιντώτας

Ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού, Παναγιώτης Τσιντώτας, φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή «Μην ξεχάσεις το κασκόλ», με τους Θοδωρή Ρούσσο και Δημήτρη Σαμόλη. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Για το ματς με τον Ολυμπιακό:« Σπάνια μπαίνουν τέτοια γκολ, όπως αυτά που σημειώθηκαν το Σάββατο. Εμείς θα προσπαθήσουμε να το ξεπεράσουμε ως ομάδα. Ξέραμε ότι θα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Εμένα μου έμειναν πολύ ωραία συναισθήματα, διότι έπαιζα πρώτη φορά σε τόσο κόσμο, σε ένα τόσο μεγάλο γήπεδο. Το καλό για εμένα είναι ότι είμαι βασικός και υπάρχει εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου από τον προπονητή και από την διοίκηση. Έχουμε δουλέψει πολύ σαν ομάδα, αλλά και εγώ με τον προπονητή τερματοφυλάκων και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Κάθε τερματοφύλακας θέλει να έχει χρόνο συμμετοχής. Ο ανταγωνισμός σε μία τετράδα τερματοφυλάκων είναι πολύ θετικός, διότι σε κάνει καλύτερο. Αυτό που θέλω είναι να δουλέψω σκληρά και να συνεχίσω την καλή πορεία».

Για το πως ένιωσε μόλις μπήκε το γκολ του Μιλιβόγιεβιτς:« Νιώθεις τα πάντα να… γκρεμίζονται και αισθάνεσαι τρομερή απογοήτευση. Θα μπορούσε να είχε μπει το γκολ του Ντοσεβί και αυτό να πήγαινε έξω. Δεν μπορούμε να τα βάλουμε με την τύχη. Ότι έγινε, έγινε και εμείς πλέον κοιτάμε μπροστά».

Για το τι του έμεινε από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό:« Σίγουρα η ατμόσφαιρα του κόσμου, ο Καμπιάσο, που πριν μερικά χρόνια τον έβλεπα μόνο στην τηλεόραση και το Σάββατο ήταν αντίπαλος, η λειτουργία του Ολυμπιακού και η υπομονή που έδειξε να πιέζει μέχρι το φινάλε. Βέβαια το περιμέναμε αυτό, διότι είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα».

Για το αν είχε άγχος:« Δεν είχα. Από αυτά τα παιχνίδια, όπως με τον Ολυμπιακό, έχεις μόνο να κερδίσεις. Είχα μόνο δημιουργικό άγχος που αυτό λειτουργεί θετικά για έναν παίκτη».

Για τη φάση με τον Πάρντο:« Είχαμε δουλέψει πάρα πολύ και ευτυχώς όλα αυτά βγαίνουν στο γήπεδο. Όποιος έβλεπε το παιχνίδι μπορεί να έλεγε ότι η φάση αυτή θα κατέληγε με την μπάλα στα δίχτυα, αλλά όλα πήγαν καλά για εμάς».

Για το αν του είπαν κάτι κάποιοι παίκτες του Ολυμπιακού:« Δύο, τρεις παίκτες μού έδωσαν συγχαρητήρια και ότι ήμουν άτυχος, αλλά να σας πω την αλήθεια, δε θυμάμαι ποιοι ήταν».

Για τη συνέχεια της χρονιάς στο Λεβαδειακό: «Έγιναν πάρα πολύ καλές προσθήκες και θα έρθουν και άλλοι ποδοσφαιριστές. Έχουμε δύο εβδομάδες για να δουλέψουμε όλοι μαζί και η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη».

Για το αν το επέλεξε να γίνει τερματοφύλακας:« Στην αρχή και εγώ δεν έπαιζα τερματοφύλακας, αλλά έπειτα από κάποια ηλικία μου άρεσε περισσότερο και επέλεξα να παίζω σε αυτή τη θέση».

Για το ποιες στιγμές του έχουν μείνει από την καριέρα του:« Σίγουρα το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αλλά και ο τελικός του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος νέων με την Ισπανία, το 2012, όταν και είχαμε ηττηθεί με 1-0″.

Για τη συνέχεια της καριέρας του:« Ελπίζω αυτή η χρονιά να κυλήσει καλά για εμένα, να δουλέψω όσο πιο πολύ γίνεται και να έρθει ότι καλύτερο».

Ακούστε και διαβάστε τις δηλώσεις του τερματοφύλακα του Λεβαδειακού, Παναγιώτη Τσιντώτα, στον Sport24 Radio. www.sport24radio.gr/blog/eniosa-ta-panta-na-gkremizonte/

Posted by SPORT 24 Radio on Sunday, 30 August 2015
TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ