ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Τσαμπούρης: "Δεν έπρεπε να γίνει αυτό το ματς"

SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Σάββας Τσαμπούρης εκτίμησε ότι δεν έπρεπε καν να διεξαχθεί η αναμέτρηση που διεκόπη στο 10ο λεπτό λόγω έντονης βροχόπτωσης ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον Παναθηναϊκό.

Την Κυριακή (14/1) στις 19:30 θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του Λεβαδειακού με τον Παναθηναϊκό για την 17η αγωνιστική της Super League Σουρωτή που διεκόπη το Σάββατο μετά από δέκα λεπτά αγώνα, λόγω έντονης βροχόπτωσης.

Ο δεξιός μπακ των Βοιωτών, Σάββας Τσαμπούρης, εκτίμησε με δηλώσεις του στη NOVA ότι δεν έπρεπε να διεξαχθεί η αναμέτρηση, καθώς έθετε σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα του ιδίου και των συναδέλφων του.

"Οι συνθήκες, όπως είδατε κι εσείς, ήταν πολύ δύσκολες για όλους. Για μας τους αθλητές υπήρχε κίνδυνος τραυματισμού, για τους τηλεθεατές, για όσους βρεθήκαν στο γήπεδο νομίζω ότι δεν έπρεπε να γίνει αυτό το παιχνίδι. Θεωρώ ότι πάρθηκε η σωστή απόφαση γιατί και να συνεχιζόταν εκτός απ' τον κίνδυνο τραυματισμού, δε συζητάμε για ποδόσφαιρο, νομίζω θα πήγαινε στην τύχη, ποιος θα σκοράρει, από μια στραβοκλωτσιά, από μια κόντρα, από οτιδήποτε, οπότε δεν είναι δίκαιο για το άθλημα", υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε:

Για το αν έπρεπε να ξεκινήσει το παιχνίδι: "Εντάξει, δεν τον γνωρίζω τον κανονισμό, ο διαιτητής νομίζω βγαίνει νωρίτερα, ελέγχει, αν έκρινε ότι έπρεπε να ξεκινήσει, καλά έκανε και το ξεκίνησε. Αλλά, νομίζω ότι δεν άλλαξαν και πολλά πράγματα στα δέκα λεπτά που αγωνιστήκαμε".

Για τα άσχημα τελευταία αποτελέσματα: "Δυστυχώς συνεχίστηκε και στο Κύπελλο, όπου είχαμε δεύτερη άσχημη εμφάνιση. Σίγουρα δεν είναι αντιπροσωπευτική εικόνα της ομάδας του Λεβαδειακού αυτή, ήταν δυο άσχημα αποτελέσματα, η ζωή είναι έτσι, έχει και τα κακά αποτελέσματα, τα άσχημα, έχει και τα καλά, σκοπός είναι να το ανατρέψουμε, είναι στο χέρι μας, νομίζω ότι είμαστε καλή ομάδα, το έχουμε αποδείξει έναν ολόκληρο γύρο και θα το ανατρέψουμε".

Για το εάν ρώτησε ο Ευαγγελου τους ρώτησε στο δεκάλεπτο εάν έπρεπε να συνεχιστεί το ματς: "Όχι, η δήλωσή του ήταν να περιμένουμε πέντε λεπτά, να μπούμε εντός εισαγωγικών στα αποδυτήρια, αν συνεχιστεί έτσι είναι σχεδόν απίθανο να συνεχιστεί το παιχνίδι. Νομίζω δεν ήταν ερώτηση, ήταν μια συζήτηση που κάναμε με τον διαιτητή κι οι δύο αρχηγοί, ήταν ρητορικό το ερώτημα 'θέλετε να συνεχίσετε ή όχι', είχε πάρει την απόφασή του. Νομίζω, αν έχουμε και χιούμορ, όπου υπάρχει Παναθηναϊκός φέτος είναι και οι ειδικές συνθήκες, μία χιόνι στη Λαμία, μία νερό εδώ, νομίζω τον κυνηγάει λίγο άσχημα η χρονιά".

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ