ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Τριποτσέρης: "Ποντάραμε στην κούραση του Παναθηναϊκού"

Τριποτσέρης: "Ποντάραμε στην κούραση του Παναθηναϊκού"

Ο αρχηγός του Λεβαδειακού, Θοδωρής Τριποτσέρης, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Το 10 το κακό" για την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. (AUDIO)

Ο αρχηγός του Λεβαδειακού, Θοδωρής Τριποτσέρης, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Το 10 το κακό" για την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό στην άδεια λόγω τιμωρίας Λεωφόρο στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό: «Είχαμε μεγάλη ευκαιρία όπως πήγε το παιχνίδι. Κάναμε τουλάχιστον τρεις κλασικές ευκαιρίες για γκολ. Όταν όμως δε σκοράρεις, μπορεί ο Παναθηναϊκός να σου έκανε μία φάση και να λέγαμε ότι μας νίκησε με δέκα παίκτες. Άρα είμαστε ευχαριστημένοι».

Για το πλάνο του Λεβαδειακού: «Ξέραμε ότι ο Παναθηναϊκός είχε παίξει πολλά ματς σε μικρό διάστημα με μικρό ρόστερ. Έπρεπε να κρατήσουμε το μηδέν και στη συνέχεια να χτυπήσουμε το παιχνίδι».

Για τον λόγο που ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε κακός με τον Λεβαδειακό:«Έπαιξε σημαντικό ρόλο η κούραση. Οι τραυματισμοί και φυσικά η ιστορία με το ποιοι θα μείνουν στο ρόστερ και ποιοι θα έρθουν.

Για τη συνεργασία με τον Ζοσέ Ανιγκό: «Έχει έρθει ένας νέος προπονητής με μεγάλες παραστάσεις και μας έχει περάσει την φιλοσοφία του. Ταυτιζόμαστε σιγά – σιγά. Παρουσιάζουμε μία ομοιογένεια. Φαίνεται ότι θα είμαστε μία σκληροτράχηλη ομάδα που θα είναι πολύ δύσκολο για όλους να την αντιμετωπίσεις».

Για το αν η χειρότερη σεζόν ήταν η περσινή για τον Λεβαδειακό, που δεν ήξερε σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί: «Τα χειρότερα ήταν σίγουρα τα περσινά που περιμέναμε να δούμε σε ποια κατηγορία θα παίξουμε. Όταν ήρθε ο νέος προπονητής μιλήσαμε και είπαμε ότι η ομάδα δεν είχε καλές πορείες τα προηγούμενα χρόνια και φτιάξαμε τις μεταξύ μας σχέσεις».

Για τον Μπραντάο και τη συνύπαρξη μαζί του: «Ξέρουμε όλοι τι παίκτης είναι. Ακόμα δεν είναι 100% έτοιμος. Κάνει όμως πολύ καλά τη δουλειά του. Με τον Παναθηναϊκό κράτησε πάνω του τους αμυντικούς του και έσπαγε τη μπάλα σε Γιουσιούφ και Γιακουμάκη. Στα αποδυτήρια είναι πολύ απλός. Έξω καρδιά, όπως όλοι οι Βραζιλιάνοι. Με το χαμόγελο, θα βάλει και τη μουσική του».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θοδωρή Τριποτσέρη:

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ