ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Τριποτσέρης: "Ο Ολυμπιακός θα… πνίξει την Άρσεναλ"

Τριποτσέρης: "Ο Ολυμπιακός θα… πνίξει την Άρσεναλ"
Τριποτσέρης

Ο αμυντικός του Λεβαδειακού, Θοδωρής Τριποτσέρης, φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή «Το 10 το κακό», με τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Γιάννη Φιλέρη. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Για το ματς στα Γιάννενα:« Ήταν μία μεγάλη νίκη σε μία δύσκολη έδρα, απέναντι σε μία ομάδα που έχει χάσει στην έδρα της μόνο από τον Αστέρα. Ήθελε πάθος και θέληση και τώρα κοιτάμε μπροστά για το επόμενο παιχνίδι».

Για την δύσκολη προετοιμασία της ομάδας:« Περάσαμε ένα δύσκολο καλοκαίρι, καθώς κάναμε μόνο 14 άτομα προετοιμασία. Ο προπονητής και η διοίκηση μάς κράτησαν ενωμένους, ειδικά αυτούς που μείναμε από πέρσι. Πιστεύαμε ότι θα σωθούμε. Οι νέοι παίκτες ήρθαν αργά, στα τέλη Αυγούστου και στις αρχές Σεπτέμβρη, και προσπαθούμε να φτιάξουμε ένα καλό σύνολο. Τα παιδιά που ήρθαν αργά δεν έχουν την ίδια διάρκεια με όσους έκαναν προετοιμασία. Πάντως, έχουμε ασφάλεια σε σχέση με τις ομάδες που πέφτουν και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά».

Για το φετινό πρωτάθλημα:« Υπάρχουν αρκετά «διπλά» και αυτό συμβαίνει, διότι οι ομάδες παίζουν καλύτερα μακριά από το… σπίτι τους. Ίσως τις βολεύει το σύστημα των αντεπιθέσεων. Παρά την κρίση, έρχονται ποιοτικοί παίκτες και αυτό κάνει καλό στο πρωτάθλημα. Ευελπιστώ να συνεχιστεί αυτό. Μπορεί όλοι να καταδικάζουν τη Super League, αλλά όλοι θέλουν να παίξουν στο πρωτάθλημα και όλοι προσπαθούν για το καλό του».

Για το ποιος είναι ο καλύτερος ξένος του πρωταθλήματος:« Ο Ολυμπιακός έχει πολλούς καλούς παίκτες, αλλά ο Μπεργκ, παρότι δεν κάνει καλή χρονιά, είναι από τους πιο ποιοτικούς επιθετικούς που έχουν περάσει από την Ελλάδα».

Για το ποιες ομάδες τον έχουν απογοητεύσει:« Δεν περίμενα το ξεκίνημα του Παναιτωλικού, όπως και του Ατρομήτου, που κάθε εβδομάδα λέμε ότι θα ξυπνήσει, αλλά δεν το κάνει. Είναι μία καλή ομάδα, με πολύ καλό προπονητή, αλλά παραμένει στις τελευταίες θέσεις».

Για το ποια ομάδα υποστηρίζει στην Αγγλία:« Τη Λίβερπουλ».

Για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ:« Ο Ολυμπιακός κινδυνεύει μόνο από τον κακό του εαυτό. Σε ένα κατάμεστο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» δε θα έχει πρόβλημα. Θα είναι αυτοκτονία να χάσει με δύο γκολ διαφορά και δύσκολα θα δεχθεί τόσα τέραμτα. Πιστεύω ότι θα… πνίξει την Άρσεναλ και δε θα έχει κανένα πρόβλημα».

Για την ήττα του Λεβαδειακού από τον Ολυμπιακό:« Ήταν ένα τρελό ματς, κρατούσαμε την ισοπαλία, αλλά στο τέλος από μία κόντρα δεχθήκαμε το γκολ».

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ