ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Τραυματίστηκε σοβαρά ο Βασιλείου στο φιλικό

Τραυματίστηκε σοβαρά ο Βασιλείου στο φιλικό
Βασιλείου INTIME SPORTS

Από τον σοβαρό τραυματισμό του Βασιλείου στο χέρι στιγματίστηκε το φιλικό ανάμεσα στον Πλατανιά και τον Λεβαδειακό που διεξήχθη στο Καρπενήσι. Στο νοσοκομείο για εξετάσεις ο νεαρός φορ.

Η φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στον Πλατανιά και τον Λεβαδειακό το απόγευμα της Τετάρτης στο Καρπενήσι στιγματίστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό στο χέρι του Βασιλείου. Ο νεαρός φορ χτύπησε στο χέρι και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις οι οποίες και θα δείξουν το μέγεθος της ζημιάς.

Ήταν σε μια φάση του δεύτερου μέρους, δέκα λεπτά μετά την είσοδο του στον αγώνα, όταν σε μια κόντρα έπεσε άσχημα με το αριστερό του χέρι. Υπάρχουν φόβοι για σπάσιμο αλλά περισσότερα θα γίνουν γνωστά με τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Σε ότι έχει να κάνει με το παιχνίδι ο Πλατανιάς ήταν καλύτερος του αντιπάλου του και κέρδισε με 2-0 αφήνοντας ικανοποιημένο τον Γιάννη Χριστόπουλο από όσα είδε και δοκίμασε.

Το σκορ άνοιξε ο Τσοντάκης στο 19' με πλασέ από κοντά και το 2-0 διαμορφώθηκε στο 76' ύστερα από κόρνερ και κεφαλιά του Σούκια. Οι παίκτες του Πλατανιά μάλιστα είχαν και δοκάρι με τον Τσουράκη.

Πριν την έναρξη του φιλικού ο Τετέ παραπονέθηκε και πάλι για ενοχλήσεις και δεν έπαιξε καθόλου. Σε μεγάλο μέρος του πρώτου ημιχρόνου, μάλιστα, είχε πάγο στη γάμπα του δεξιού του ποδιού.

Αξίζει να σημειωθεί πως το παρών στην αναμέτρηση έδωσε ο ιδιοκτήτης του Λεβαδειακού Γιάννης Κομπότης, όπως και άνθρωποι του Πανιωνίου και του ΠΑΣ Γιάννινα, άλλων δύο ομάδων που προετοιμάζονται στο Καρπενήσι.

Πλατάνιας: Κοκαλάς (46' Περιστερίδης), Ζουμπουλάκης (46' Αποστολόπουλος), Αγκιλέρα (62' Χαλκιαδάκης), Νέπλιακ (62' Σούκιας), Ζαραδούκας (46' Ντεντάκης), Τσουράκης (62' Τσικουδάκης), Σέχου (46' Δημήτρης), Μενδρινός (46' Νόρντεϊ), Τσοντάκης (46' Βεριάν), Ναζλίδης (46' Γουνδουλάκης), Φιγκέιρα (46' Τόρες).

Λεβαδειακός: Στρατηλάτης (46' Πρζιρόφσκι), Νικολακάκης (46' Σκέμπης), Πρόζιτς (70' Γιάντσης), Μάγκας, Ίνεζ (46' Κώτσιος), Ζίτο (59' Μαχαίρας), Ρούμπεν Γκόμεθ (59' Αποστολόπουλος), Θέος (46' Βούκσεβιτς), Μιλοσάβλιεβ (63' Αποστολόπουλος Κώστας), Ορτέγα (63' Βασιλείου, 73' Καπό), Μάντζιος (46' Γούόρντεν).

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ