ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Με Μουλόπουλο, Ναβάρο στο Περιστέρι

Με Μουλόπουλο, Ναβάρο στο Περιστέρι
Μπουμάλ, Μιλοσάβλιεφ INTIME SPORTS

Με τους Μουλόπουλο και Ναβάρο στην αποστολή ο Λεβαδειακός κατεβαίνει στο Περιστέρι για την αναμέτρηση της Κυριακής (23/8, 19.15) με τον Ατρόμητο.

Ο Λεβαδειακός, έστω και την ύστατη στιγμή, είναι τελικά η ομάδα που θα παίξει στη Super League. Την Κυριακή (23/8) η ομάδα της Βοιωτίας τίθεται αντιμέτωπη με τον Ατρόμητο και ο Άκης Μάντζιος καλείται να τα βγάλει πέρα με τους παίκτες του απέναντι σε έναν πιο έτοιμο και ανώτερο αντίπαλο.

Στην αποστολή συμπεριλήφθησαν οι νεοαποκτηθέντες Ναβάρο και Μουλόπουλος. Ο δεύτερος, μάλιστα, θα ξεκινήσει στην ενδεκάδα ως δεξί εξτρέμ. Ο πρώτος θέλει ακόμα χρόνο για να μπει σε φουλ ρυθμούς.

Η αποστολή: Τσιντώτας, Μοσχονάς, Τριποτσέρης, Μάγκας, Στάθης, Ουόν, Μιλιάζες, Μουλόπουλος, Μαχαίρας, Μίνγκας, Ρομέου, Χατζηλάμπρος, Μιλοσάβλιεφ, Παππάς, Νικολάου, Ναβάρο, Μάντζιος και Γιακουμάκης.

Ο Ηλίας Κώτσιος έμεινε εκτός αποστολής και επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ που τον θέλει να μη συνεχίζει στην ομάδα της Βοιωτίας. Στην αποστολή δεν συμπεριλαμβ'ανεται ούτε το όνομα του Κατίδη, που ίσως να μη συνεχίσει στον Λεβαδειακό.

Στον Stoiximan.gr, το "διπλό" του Λεβαδειακού προσφέρεται στο 8.50.

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ