ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Το plan b του Πουλίδο

Το plan b του Πουλίδο
Πουλίδο

Διαβάστε την εναλλακτική επιλογή του Άλαν Πουλίδο σε περίπτωση που καθυστερήσει κι άλλο η απόφαση του CAS. Πώς θα καταλήξει στον Λεβαδειακό.

Όπως γράψαμε πριν λίγες ημέρες, ο Πουλίδο παραμένει αισιόδοξος πως αυτή την εβδομάδα το CAS θα ανακοινώσει απόφαση στο θέμα του πλαστού ( όπως ισχυρίζεται ο ίδιος) συμβολαίου που επιμένει η Τίγκρες πως έχει υπογράψει και θα μπορέσει ως ελεύθερος ποδοσφαιριστής να πάει σε όποια ομάδα επιθυμεί.

Τι γίνεται όμως σε περίπτωση που η απόφαση καθυστερήσει κι άλλο; Υπάρχει κάποια εναλλακτική επιλογή για να μην μείνει ανενεργός ο ταλαντούχος επιθετικός;

Κι όμως υπάρχει και μπορεί να τη δώσει ο αδερφός του!

Αν τελικά το CAS καθυστερήσει λίγες ημέρες ακόμα, ο Πουλίδο μέσω της FIFΑ θα προσπαθήσει να βγάλει μία προσωρινή μπλε κάρτα, έτσι ώστε να μπορεί να αγωνιστεί ( σε οποιαδήποτε ομάδα του κόσμου) μέχρι φυσικά να βγει η απόφαση του δικαστηρίου.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σε αυτές τις περιπτώσεις η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία είναι με τους παίκτες και τους βοηθά να μην μένουν ανενεργοί.

Που κολλάει τώρα ο αδερφός και ο Λεβαδειακός; Οι Βοιωτοί τα έχουν βρει σε όλα με τον Αρμάντο Πουλίδο, ο οποίος θα ενισχύσει τη μεσοεπιθετική τους γραμμή ( 1.67, 25 ετών, αριστεροπόδαρος, παίζει σαν δεκάρι και αριστερό εξτρεμ).

Ο Άλαν, λοιπόν, ΑΝ αργήσει τελικά η απόφαση, θα ζητήσει από την FIFA να παίξει προσωρινά με τον αδερφό του στους Βοιωτούς, κάτι που μοιάζει αυτή τη στιγμή ως το πιθανότερο σενάριο.

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ