ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Το μήνυμα στον Μάντζιο και η αναγνώριση στον Ανιγκό

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΦΑΣΗ ΜΑΝΤΖΙΟΣ
Μάντζιος EUROKINISSI SPORTS

Ο Λεβαδειακός θέλει να αποκτήσει ξανά τον Βαγγέλη Μάντζιο, ο Ανιγκό που θέλει πάση θυσία έναν ακόμη στάικερ και η διοίκηση των Βοιωτών που αναγνωρίζει την προσφορά του Γάλλου προπονητή.

Την Κυριακή (20/8) ο Λεβαδειακός έπαιξε με τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα της Super League. Παρών στις εξέδρες ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Βοιωτών στην Α' Εθνική, Βαγγέλης Μάντζιος, ο οποίος τον προηγούμενο Μάρτιο έλυσε το συμβολαιό του με τους "πράσινους".

Ο 34χρονος φορ, που περιμένει την απόφαση σχετικά με την πιθανή τιμωρία του, έχει δεχτεί κρούση από τη διοίκηση του Λεβαδειακού, η οποία του ζητά να επιστρέψει και να υπογράψει εκ νέου. Η εκτίμηση του μεγαλομετόχου, Γιάννη Κομπότη, στο πρόσωπο του Μάντζιου είναι δεδομένη.

Όπως δεδομένη είναι η επιθυμία του προπονητή Ζοζέ Ανιγκό να αποκτηθεί ένας ακόμη φορ, αφού άλλος πλην του Μπραντάο δεν υπάρχει, ενώ ο Στέλιος Βασιλείου δεν είναι στις πρώτες επιλογές του. Μένει να φανεί πώς θα εξελιχθεί η υπόθεση, η οποία πάντως δεν θα τραβήξει για καιρό.

Το μήνυμα στον Μάντζιο και η αναγνώριση στον Ανιγκό
Ανιγκό, Μεντί

Κατά τα άλλα, το 0-0 με τον ΠΑΟΚ έχει προκαλέσει ενθουσιασμό στον Λεβαδειακό. Στη διοίκηση πιστεύουν ότι η προσφορά του Ανιγκό όλο αυτό το διάστημα που δουλεύει στην ομάδα είναι ιδιαιτέρως σημαντική και εκφράζεται η ελπίδα πως θα υπάρξει ανάλογη συνέχεια στο μέλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πρεμιέρα με γκέλα για τον ΠΑΟΚ, 0-0 με τον Λεβαδειακό
Ανιγκό: "Είμαι φίλος με τον πατέρα του Λουτσέσκου"
Λογομαχία Ανιγκό - Λουτσέσκου και αποβολή τους

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ