ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Το "κλειδί" της νίκης του Λεβαδειακού στη Νέα Σμύρνη

Το "κλειδί" της νίκης του Λεβαδειακού στη Νέα Σμύρνη
Χαλκιαδάκης, Στάθης, Πανιώνιος, Λεβαδειακός ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η κόκκινη του Ανσαριφάρντ, ο περιορισμός του Μπακασέτα από τον Στάθη, ο "καυτός" Γιακουμάκης και η επιθετική "κυανέρυθρη" δυστοκία που οδήγησαν τον Λεβαδειακό στο "διπλό" στη Νέα Σμύρνη απέναντι στον Πανιώνιο.

Ο Λεβαδειακός που λίγες μέρες πριν από την έναρξη της σεζόν δεν ήξερε σε ποια κατηγορία θα παίζει, ύστερα από 24 αγωνιστικές είναι 8ος και απέχει πέντε βαθμούς από την πεντάδα που οδηγεί στα play off. Ποιος να το 'λεγε... Οι Βοιωτοί πήγαν στους 31 βαθμούς με τη σπουδαία επικράτηση στη Νέα Σμύρνη απέναντι στον Πανιώνιο.

Ήταν σαφές πως για να καταφέρει η ομάδα του Άκη Μάντζιου να "αποδράσει" με το "διπλό" από τη Νέα Σμύρνη θα έπρεπε να περιοριστεί ο Τάσος Μπακασέτας, ο οποίος αν βρεθεί σε καλή μέρα μπορεί να κάνει τη "ζημιά" σε κάθε αντίπαλο. Ο κόουτς των "πρασίνων" ανέθεσε στον -μπακ- Γιάννη Στάθη να περιορίσει τον 23χρονο μεσοεπιθετικό.

Το "κλειδί" της νίκης του Λεβαδειακού στη Νέα Σμύρνη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αυτή τη φορά (το 'χει ξανακάνει βέβαια) τον χρησιμοποίησε ως εξάρι και ο 28χρονος ανταποκρίθηκε εξαιρετικά. Έβγαλε σε πέρας την αποστολή του και ο Μάντζιος δικαιώθηκε. Φυσικά θα πρέπει να τονιστεί πως ο Λεβαδειακός βοηθήθηκε εξαιρετικά από το γεγονός ότι ο Πανιώνιος έμεινε από νωρίς με δέκα παίκτες, αφού αποβλήθηκε ο Ιρανός Ανσαριφάρντ.

Τεράστια η συνεισφορά και του νεαρού επιθετικού των Βοιωτών, Πέτρου Γιακουμάκη, που "εκτέλεσε" δύο φορές τους Νεοσμυρνιώτες (έφτασε τα 6 γκολ). Επέστρεψε δυναμικά από τον τραυματισμό του και αποδεικνύει ότι με δουλειά μπορεί να κάνει το άλμα να αγωνιστεί σε μεγαλύτερη ομάδα.

Photo Credits: ACTION IMAGES

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ