ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Την Τρίτη (7/7) η πρώτη του Λεβαδειακού

Την Τρίτη (7/7) η πρώτη του Λεβαδειακού
INTIME SPORTS

Οι παίκτες του Λεβαδειακού που δεσμεύονται με συμβόλαιο έχουν ειδοποιηθεί να δώσουν την Τρίτη (7/7) το απόγευμα το παρών στο γήπεδο της Λιβαδειάς για την πρώτη μιας σεζόν όπου κανείς ακόμα δεν ξέρει που θα αγωνίζεται η ομάδα της Βοιωτίας.

Την Τρίτη 7 Ιουλίου θα ξεκινήσει η νέα χρονιά για την ομάδα του Λεβαδειακού. Μια χρονιά που κανείς ακόμα στην ομάδα της Βοιωτίας δεν ξέρει που θα αγωνίζεται ο σύλλογος καθώς οι πράσινοι περιμένουν να δουν τις εξελίξεις που θα υπάρξουν με Κέρκυρα και Βέροια και ποιες ομάδες θα παραμείνουν ή όχι στην Super League.

Οι ποδοσφαιριστές των Βοιωτών που δεσμεύονται με συμβόλαιο έχουν ειδοποιηθεί να βρίσκονται στο δημοτικό στάδιο της Λιβαδειάς την Τρίτη στις 6.00μ.μ. προκειμένου να ξεκινήσουν τις προπονήσεις ενόψει της νέας σεζόν.

Φυσικά το αρνητικό για τους ιθύνοντες του Λεβαδειακού είναι πως κανείς ποδοσφαιριστής δεν θα θελήσει να πάρει μεταγραφή στην ομάδα της Βοιωτίας αν δεν γνωρίζει πρώτα σε ποια κατηγορία θα παίξει ο σύλλογος και οι παίκτες που έχουν συμβόλαιο δεν είναι περισσότεροι από δεκαπέντε. Για αυτό δεν αποκλείεται στην πρώτη να δώσουν το παρών και αρκετοί παίκτες από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου μέχρι να ξεκαθαρίσει το τι μέλει γενέσθαι.

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ