ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Την Τετάρτη στη Λιβαδειά ο Ανιγκό

Marseille's French coach Jose Anigo gestures during their League One soccer match against Lyon at the Velodrome Stadium in Marseille, southern France, Sunday May 4, 2014. (AP Photo/Claude Paris)
Ανιγκό AP

Η προετοιμασία του Λεβαδειακού για τη νέα σεζόν ξεκινά και τυπικά μετά την ανακοίνωση παραμονής στη Super League και ο Ζοζέ Ανιγκό αναμένεται στην πόλη της Βοιωτίας την Τετάρτη (12/7).

Το Διαιτητικό Δικαστήριο απέρριψε τις προσφυγές του Ηρακλή και του Άρη, το οποίο σημαίνει πως ο Λεβαδειακός είναι η ομάδα που θα αγωνιστεί τη νέα αγωνιστική περίοδο στη Super League. Έτσι, πλέον οι Βοιωτοί ξεκινούν και τυπικά την προετοιμασία τους για τη νέα σεζόν που τους βρίσκει και πάλι στην πρώτη κατηγορία.

Το Sport24.gr είχε αποκαλύψει ότι ο Ζοζέ Ανιγκό θα είναι ο νέος προπονητής του Λεβαδειακού. Ο Γάλλος πρώην τεχνικός της Μαρσέιγ θα είναι την Τετάρτη (12/7) στη Λιβαδειά για να αναλάβει κι επίσημα τα ηνία της ομάδας.

Εξάλλου, εδώ και λίγες ημέρες οι προπονήσεις διεξάγονται υπό τις οδηγίες του άμεσου συνεργάτη του Ανιγκό, Μπερνάρντ Ροντριγκέζ. Ο Ζοζέ από το 1979 μέχρι το 1987 έπαιζε στη Μαρσέιγ, την τεχνική ηγεσία της οποίας ανέλαβε το 2001. Την καθοδήγησε μάλιστα στον τελικό του UEFA το 2004, όπου επήλθε ήττα (2-0) από τη Βαλένθια).

Κατά τη θητεία τους στους Μαρσεγέζους συνεργάστηκε με σπουδαία ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, όπως τον Ντιντιέ Ντρογκμπά, τον Φαμπιάν Μπαρτέζ, τον Ματιέ Βαλμπουενά και τον Στιβ Μανταντά.Από τον Ιούνιο του 2015 μέχρι τον Αύγουστο του 2015, ο 56χρονος Γάλλος δούλεψε στην Τυνησία, στην Espérance Sportive de Tunis.

Photo credits: (AP Photo/Claude Paris)

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ