ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Την "πάτησε" με τις μεταγραφές ο Λεβαδειακός

Την "πάτησε" με τις μεταγραφές ο Λεβαδειακός
Ρομέου, Κόρμπος INTIME SPORTS

"Επιδημία" τραυματισμών στους νεοαποκτηθέντες του Λεβαδειακού. Άλλοι δεν "βγήκαν" και άλλοι δεν πρόσφεραν. Ο Ρομέου δεν παίζει την Κυριακή (29/11, 17.15) με την Ξάνθη, καθώς παραμένει τραυματίας.

Άτυχος στάθηκε ο Λεβαδειακός με αρκετές από τις μεταγραφές που έκανε το καλοκαίρι. Ο Μπελγκαζουανί έκανε ντεμπούτο με τον Πανθρακικό και την επομένη υπέστη αποκόλληση αμφιβληστροειδούς και αναγκάστηκε να πάει στη Γαλλία μέχρι να γίνει καλά.

Ο Ντομοβτσίσκι χτύπησε στο γαστροκνήμιο και έπαιξε για πρώτη φορά στο ματς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, στις 28 Οκτωβρίου! Ο Γιάχιτς χτύπησε στο ματς με τον Πανιώνιο και υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση. Ο Ρομέου (φωτ.) εδώ και μέρες ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα και δεν θα αγωνιστεί στο προσεχές ματς με την Ξάνθη. Συν τοις άλλοις βγάζει αρκετά προβλήματα με τραυματισμούς.

Υπάρχει και η άλλη κατηγορία παικτών, που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι και δεν έπεισαν τόσο πολύ για την αξία τους. Όπως ο Σέρβος Μάρκοβιτς, που τώρα τελευταία δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Άκη Μάντζιου. Αυτός που αποδεικνύεται απαραίτητος είναι ο πολύπειρος στόπερ Ουόν, ο οποίος έχει αγωνιστεί και στα έντεκα παιχνίδια και μαζί με τον Βαγγέλη Μάντζιο μετρούν τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής (1045).

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ