ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Θλάση ο Στάθης στον Λεβαδειακό

Θλάση ο Στάθης στον Λεβαδειακό
Στάθης, Ντουρμάζ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δέκα με δεκαπέντε μέρες εκτός αγωνιστικής δράσης θα μείνει ο Γιάννης Στάθης ο οποίος υπέστη θλάση στο ματς με τον Πανθρακικό.

Χωρίς τον Γιάννη Στάθη θα παραταχθεί στα τρία επόμενα ματς ο Λεβαδειακός καθώς ο 27χρονος άσος υπέστη θλάση στο ματς με τον Πανθρακικό και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για δέκα με δεκαπέντε μέρες.

Το άσχημο για τον Άκη Μάντζιο είναι ότι σε αυτό το διάσημα ο Λεβαδειακός έχει να δώσει και το εξ αναβολής ματς με τον Ατρόμητο και ο Στάθης αναμένεται να χάσει τρία ματς τα οποία θα διεξαχθούν στο διάστημα από 14 έως 20 Φεβρουαρίου.

Συγκεκριμένα στις 14/2 θα γίνει το Παναιτωλικός-Λεβαδειακός, ακολουθείς στις 17/2 το Λεβαδειακός-Ατρόμητος και τις 20/2 έχει οριστεί το Λεβαδειακός-Καλλονή.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις επέστρεψαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ, έπειτα από το χθεσινό ρεπό, μετά τον αγώνα με τον Πανθρακικό.

Η σημερινή προπόνηση διεξήχθη νωρίς το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο και όσοι από τους παίκτες αγωνίστηκαν στον αγώνα του Σαββάτου για περισσότερα από 45’ ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις τεχνικής και δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Αύριο θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό".

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ