ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Θέμα με Κώτσιο, θέλει Γκορκς ο Λεβαδειακός

Θέμα με Κώτσιο, θέλει Γκορκς ο Λεβαδειακός

Σε φουλ ρυθμούς δουλεύουν οι μεταγραφικές μηχανές στον Λεβαδειακό. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr γίνεται κίνηση για τον Κάσπαρς Γκορκς, ενώ προκύπτει θέμα με τον Ηλία Κώτσιο.

Τον Λετονό κεντρικό αμυντικό Κάσπαρς Γκορκς έχει βάλει στο μάτι ο Λεβαδειακός. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Βοιωτοί είναι σε προχωρημένες επαφές με τον 34χρονο διεθνή σέντερ μπακ, ο οποίος το περασμένο εξάμηνο πήγε στον Εργοτέλη, με τον οποίο έπαιξε σε 13 ματς και έβαλε δύο γκολ.

Άλλες πληροφορίες θέλουν τον Ηλία Κώτσιο να είναι κοντά στην έξοδο. Ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός είναι πιθανό να αποχωρήσει και δεν αποκλείεται άμεσα να σημειωθούν εξελίξεις. Όσο για τον "Σέρβο Νεϊμάρ" Ιβάν Μάρκοβιτς, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και αποτελεί και επισήμως παίκτη του Λεβαδειακού. Στο μεταξύ, επισημοποιήθηκε η συνεργασία με τον Κύπριο διεθνή ποδοσφαιριστή Μάριο Νικολάου.

Η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Κύπριο διεθνή ποδοσφαιριστή Μάριο Νικολάου. Ο γεννημένος στις 4/10/1983 μέσος είναι αρχηγός της Εθνικής Κύπρου και τα τελευταία πέντε χρόνια αγωνιζόταν στην ΑΕΛ Λεμεσού, όπου επίσης ήταν αρχηγός και με την οποία πριν από λίγες ημέρες κατέκτησε το Super Cup Κύπρου.
Στη Super League έχει ξαναγωνιστεί την τριετία 2007-2010 φορώντας τη φανέλα του Πανιωνίου".

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ