ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Τελικά Παρασκευή (14/7) η άφιξη Ανιγκό

Marseille's French coach Jose Anigo, right, speaks with Marseille's Togolese midfielder Jacques-Alaixys Romao, center, Marseille's French defender Benjamin Mendy, left, and Marseille's French midfielder Mathieu Valbuena, during their League One soccer match against Valenciennes, at the Velodrome Stadium, in Marseille, southern France, Wednesday, Jan. 29, 2014. (AP Photo/Claude Paris)
Ανιγκό (AP Photo/Claude Paris) AP

Η άφιξη του Ζοζέ Ανιγκό στην Ελλάδα φιξαρίστηκε τελικά για την Παρασκευή (14/7). Ο Γάλλος τεχνικός "πετάει" από Μασσαλία με προορισμό το "Ελ. Βενιζέλος". Πιάνει άμεσα δουλειά στον Λεβαδειακό.

Ο Ζοζέ Ανιγκό θα βρίσκεται την Παρασκευή (14/7) στην Ελλάδα για λογαριασμό του Λεβεαδειακού. Ο Γάλλος προπονητής θα "πετάξει" από τη Μασσαλία για το "Ελ. Βενιζέλος" και ακολούθως θα μεταβεί στη Λιβαδειά για λογαριασμό των Βοιωτών.

Ο 56χρονος προπονητής ήταν να βρίσκεται στη χώρας με την Τετάρτη (12/7), αλλά η άφιξή του πήρε παράταση δύο ημερών. Ο πρώην τεχνικός της Μαρσέιγ, με την οποία έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ το 2004, θα αξιολογήσει το υλικό που έχει στη διάθεσή του, προτού προχωρήσει στις δικές του εισηγήσεις.

Ανεξάρτητα από το γεγονός ότι η πορεία του στο ποδόσφαιρο δεν έχει ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια, έχοντας ως τελευταίο του σταθμό την Εσπεράνς της Τυνησίας, πρόκειται για προπονητή με παραστάσεις, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τεράστια ονόματα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

ΤΟ "ΑΝΤΙΟ" ΤΟΥ ΜΙΛΙΑΖΕΣ

Ο Κάρλος Μιλιάζες αποχώρησε από τον Λεβαδειακό και με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ θέλησε να εκφράσει τις ευχαριστίες του για την παρουσία του στην ομάδα. Ο Πορτογάλος μπακ ανέφερε: "Πρώτα απ’ όλα θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους της ΠΑΕ Λεβαδειακός διότι όλοι τους μου συμπεριφέρθηκαν πάρα πολύ καλά.

Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στον κύριο Κομπότη για όλα όσα έκανε για μένα όταν τον χρειάστηκα. Εύχομαι ότι το καλύτερο για την ομάδα και ειδικά την φετινή χρονιά. Ο μόνος λόγος που έφυγα από την ομάδα ήταν καθαρά για την οικογένειά μου αφού είμαι στην Ελλάδα τρία χρόνια τώρα και ήταν καιρός να γυρίσω πίσω".

(AP Photo/Claude Paris)

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ