ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Τελευταία στιγμή αποφασίζει για την αποστολή ο Χριστόπουλος

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Χριστόπουλος θα ανακοινώσει την Κυριακή το πρωί τους εκλεκτούς για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα έχοντας όμως και τρία συγκεκριμένα προβλήματα.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Λεβαδειακού για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα με τον Γιάννη Χριστόπουλο να μην ανακοινώνει αποστολή και να παίρνει μαζί του στο ξενοδοχείο όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του πλην του τιμωρημένου Γιουσούφ.

Επίσης σίγουρα εκτός μάχης έχουν τεθεί και οι τραυματίες Μουλόπουλος, Μάντζιος και Σουμπίνιο που δεν υπολογίζονται από τον Έλληνα τεχνικό.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Με προπόνηση στο δημοτικό στάδιο ολοκληρώθηκε το μεσημέρι η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο κ. Χριστόπουλος αφιέρωσε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματός της στην αμυντική και επιθετική λειτουργία της ομάδας στις στατικές φάσεις.

Μετά το τέλος της ανακοίνωσε ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές, εκτός του τιμωρημένου Youssouf, Σουμπίνιο, Μάντζιο θα καταλύσουν απόψε σε ξενοδοχείο της πόλης και η αποστολή θα ανακοινωθεί αύριο στο γήπεδο".

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ