ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Τα πλάνα του Ανιγκό για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΛΑΜΙΑ / SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: REPORTER IMAGES)
Λεβαδειακός, Μπελγκαζουανί EUROKINISSI SPORTS

Ο Λεβαδειακός είναι στο -2 από τον Ολυμπιακό, τον οποίο αντιμετωπίζει το Σάββατο (18/11, 19.30) στο Φάληρο. Οι επιλογές του Ζοζέ Ανιγκό και τα πλάνα του για την αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής της Super League.

Το βράδυ του Σαββάτου (18/11, 19.30) ο Λεβαδειακός φιλοξενείται στο "Γ. Καραϊσκάκης" από τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή. Μόλις μία ήττα έχει υποστεί η ομάα της Βοιωτίας σε δέκα παιχνίδια, αυτή στο 95' από την ΑΕΛ.

Μια ομάδα που έχει αποδειχθεί δυσκολοκατάβλητη, στοιχείο το οποίο θέλει να διατηρήσει. Ο Γάλλος προπονητής Ζοζέ Ανιγκό δεν υπολογίζει για το σαββατιάτικο ματς στους Μεντί και Νιάς που είναι τιμωρημένοι, ενώ τραυματίας παραμένει ο Βραζιλιάνος φορ Μπραντάο.

Στην αποστολή συμπεριλήφθησαν οι νεαροί Ιωαννίδης και Νίκας, ενώ "κόπηκαν" οι Καθάριος και Καραχάλιος. Η 20άδα: Επασί, Ναμάσκο, Καλτσάς, Λεονάρντο, Τριποτσέρης, Μητρόπουλος, Φαβάρο, Ομπιόρα, Γιακουμάκης, Γιουσούφ, Τόνι Σίλβα, Τσαμπούρης, Ζαραδούκας, Μπελγκαζουανί, Αντιλεού, Μανωλάς, Σουμπίνιο, Βασιλείου, Ιωαννίδης, Νίκας.

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΙΓΚΟ

Αν ο Ανιγκό αποφασίσει να κατεβάσει την ομάδα του με τέσσερις στην άμυνα, ενδέχεται η ενδεκάδα που θα παραταχθεί στο Φάληρο να είναι η ίδια με τη Λαμία, με μοναδική αλλαγή στο αριστερό άκρο της άμυνας και τον Ζαραδούκα αντί του Μεντί. Τερματοφύλακας ο Επασί, δεξί μπακ ο Τσαμπούρης και στόπερ οι Τριποτσέρης - Λεονάρντο.

Αμυντικοί χαφ οι Ομπιόρα - Μητρόπουλος, μεσοεπιθετική γραμμή με Τόνι Σίλβα (δεξιά), Μπελγκαζουανί (μέση) και Γιουσούφ (αριστερά) και τον Γιακουμάκη στην κορυφή. Αν επιλέξει τρεις κεντρικούς αμυντικούς, τότε πλάι στους Τριποτσέρη - Λεονάρντο, ως αριστερός στόπερ, θα παίξει ο Φαβάρο αντί του Μεντί.

Ύστερα από 10 αγωνιστικές ο Λεβαδειακός είναι 6ος με 15 βαθμούς. Μετρά τρεις νίκες, έξι ισοπαλίες και την ήττα στο AEL FC Arena.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ