ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Στο Λεβαδειακό ο Αντάμ Πιντέρ

Στο Λεβαδειακό ο Αντάμ Πιντέρ

Ποδοσφαιριστής του Λεβαδειακού είναι ο Ούγγρος αμυντικός, Αντάμ Πιντέρ, που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών. Ασκήσεις τεχνικής και αποκατάσταση στην προπόνηση της Δευτέρας.

Στο έμψυχο δυναμικό του Λεβαδειακού, ανήκει ο Αντάμ Πιντέρ από την Ουγγαρία, καθώς βρέθηκε την Τρίτη στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας και υπέγραψε με τους "πράσινους" συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών.

Ο Πιντέρ γεννήθηκε στις 12 Ιουνίου του 1988 στο Μπαλασαγκιαμάτ της Ουγγαρίας και ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της ομάδας της πόλης. Στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για την ΜΤΚ Βουδαπέστης, τα χρώματα της οποίας φόρεσε για μία τετραετία από το 2006 έως το 2010.

Στη συνέχεια πήρε το δρόμο για το εξωτερικό και τη Ρεάλ Σαραγόσα με την οποία αγωνίστηκε από το μέχρι το 2013. Τελευταίος του σταθμός, πριν έρθει στην Ελλάδα ήταν η Τομ Τομσκ από τη Ρωσία.

Σε δυο γκρουπ οι Βοιωτοί

Η προπόνηση της Τρίτης στη Λιβαδειά περιελάμβανε πρόγραμμα αποκατάστασης για όσους αγωνίστηκαν στο έκτος έδρας φιλικό της Δευτέρας με τον Ηρακλή Ψαχνών, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά με το πρόγραμμα να περιέχει ασκήσεις τεχνικής και παιχνίδια με μπάλα.

Για την Τετάρτη και την Πέμπτη το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις, ενώ η επόμενη φιλική αναμέτρηση, που θα είναι εντός έδρας με αντίπαλο τον Πανιώνιο, θα διεξαχθεί το Σάββατο

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ