ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Στην Πορτογαλία ο Μιλιάζες, αρχές Μαρτίου στη Λιβαδειά

Στην Πορτογαλία ο Μιλιάζες, αρχές Μαρτίου στη Λιβαδειά
Μιλιάζες ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κάρλος Μιλιάζες βρίσκεται στην Πορτογαλία, όπου συνεχίζει την αποκατάσταση μετά τη ρήξη χιαστών που υπέστη. Στις 10 Μαρτίου επιστρέφει στη Λιβαδειά. Ενσωματώθηκαν Στάθης, Γιακουμάκης, Ουόν. (VIDEO).

Τον περασμένο Νοέμβριο ο Κάρλος Μιλιάζες στάθηκε άτυχος, καθώς στο παιχνίδι του Λεβαδειακού κόντρα στη Βέροια υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο. Ο 34χρονος αμυντικός υποβλήθηκε σε εγχείρηση και τον τελευταίο καιρό βρίσκεται στην Πορτογαλία, στην πόλη Varzeem.

Εκεί πραγματοποιεί την αποκατάσταση από τον σοβαρό του τραυματισμό. Περίπου στις 10 Μαρτίου θα βρίσκεται πίσω στη Λιβαδειά και θα ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα. Ενδεχομένως τέλη Μαρτίου να είναι σε θέση να παίξει. Οπωσδήποτε η απουσία του ήταν πλήγμα για τους Βοιωτούς. Δείτε και ένα βίντεο από την αποκατάσταση του Πορτογάλου:

Επιστροφές ενόψει Πανιωνίου

Η νίκη (1-0) επί της Καλλονής έφερε ηρεμία στον Λεβαδειακό μετά τα απανωτά αρνητικά αποτελέσματα. Επόμενο παιχνίδι αυτό με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, στο οποίο ο Άκης Μάντζιος θα είναι σε θέση να υπολογίζει εκ νέου στον Γιάννη Στάθη. Στο κανονικό πρόγραμμα μετέχουν πλέον και οι Ουόν και Γιακουμάκης, ενώ επιστρέφει από τιμωρία ο Τριποτσέρης.

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ