ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Στη Σερβία ο Ντόστανιτς

Στη Σερβία ο Ντόστανιτς
Ντόστανιτς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η προπόνηση της Τρίτης (8/11) για τον Λεβαδειακό έγινε χωρίς την παρουσία του Ράτκο Ντόστανιτς, που πήγε στη χώρα του. Αναχώρησαν οι διεθνείς Ναμάσκο, Ζεζίνιο, Τόνι Σίλβα.

Για το παιχνίδι με τη Βέροια στην Ημαθία προετοιμάζεται ο Λεβαδειακός, ο οποίος ύστερα από επτά παιχνίδια στη Super League έχει μαζέψει 8 βαθμούς. Οι Βοιωτοί προέρχονται από το 1-1 με την Ξάνθη και στο σημαντικό ματς απέναντι στους Μακεδόνες θα επιδιώξουν να αποσπάσουν βαθμό ή βαθμούς.

Η προπόνηση της Τρίτης (8/11) έγινε δίχως την παρουσία του Ράτκο Ντόστανιτς, ο οποίος πήγε στη Σερβία για να δει την οικογένειά του. Από εκεί και πέρα, το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις δύναμης στο γυμναστήριο. Μοναδικοί απόντες οι διεθνείς Ναμάσκο (Εθνκή Μολδαβίας) και Ζεζίνιο - Τόνι Σίλβα (Εθνική Γουϊνέα – Μπισάου).

Το ματς με τη Βέροια θα γίνει το Σάββατο (19/11, 17.15), στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League. Σημειώνεται ότι το Σάββατο (12/11) οι "πράσινοι" ενδέχεται να δώσουν φιλικό με τη Θήβα, η οποία έχει αποκλειστεί από το Κύπελλο Γ' Εθνικής και δεν έχει αγωνιστική υποχρέωση αυτό το Σαββατοκύριακο.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ