ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Στη Λιβαδειά ο Νιάς, παίρνει και Βούρο

Στη Λιβαδειά ο Νιάς, παίρνει και Βούρο

Στη Λιβαδειά για λογαριασμό του Λεβαδειακού βρίσκεται ο 28χρονος Σενεγαλέζος μέσος, Μπάιγ Ιμπραϊμά Νιάς, αδερφός του επιθετικού της Χαλ και θα αποκτηθεί σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr. Τη Δευτέρα αναμένεται στη Βοιωτία ο Βούρος, ήρθε και ο Ρόσα. (video)

Παράλληλα με την αγωνιστική δραστηριότητα, στο Λεβαδειακό "τρέχουν" και το μεταγραφικό σχεδιασμό. Οι μέρες που έχουν απομείνει άλλωστε μέχρι την λήξη της μεταγραφικής περιόδου είναι λίγες.

Από το Σάββατο, βρίσκεται στην πόλη της Βοιωτίας ο 28χρονος Σενεγαλέζος μέσος, Μπάιγ Ιμπραϊμά Νιάς ο οποίος παίζει τόσο ως στόπερ όσο και ως αμυντικό χαφ.

Ο αδερφός του 26χρονου επιθετικού της Χαλ (αγωνίζεται ως δανεικός από την Έβερτον) θα αποκτηθεί από το Λεβαδειακό. Ο Αφρικανός μέσος με ανάστημα 1.88 μ. ξεκίνησε την καριέρα του από τη δεύτερη ομάδα της Νανσί και στη συνέχει αγωνίστηκε σε Ελβετία (Νοσατέλ Ξαμάξ), Αζερμπαϊτζάν (Ίντερ Μπακού και Γκαμπάλα), Ρωσία (Μορντόβια), Ρουμανία (Κονκόρντια) και Ινδία (Ντελχί Ντάιναμος).

Πρώτη προπόνηση για Βούρο

Ο Λεβαδειακός θα προχωρήσει και στην απόκτηση του Πραξιτέλη Βούρο ως δανεικό από τον Ολυμπιακό για τους επόμενους έξι μήνες. Αν και υπήρξαν κάποια εμπόδια τελικά βρέθηκε λύση και την Δευτέρα αναμένεται να κάνει την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του Γιάννη Χριστόπουλου. Ο Βούρος μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους πράσινους τόσο ως δεξί μπακ όσο και ως στόπερ.

Στη Λιβαδειά και ο Ρόσα

Το Sport24.gr σας είχε ενημερώσει πρώτο για το γεγονός ότι ο Λεβαδειακός θα πήγαινε για την απόκτηση του 32χρονου Βραζιλιάνου χαφ, Αντρέ Ρόσα. Ο γεννημένος στις 19/8/1984 που είχε περάσει τη διετία 2010-2012 από τον Παναιτωλικό, είναι στη Λιβαδειά κι αναμένεται να περάσει από το "μικροσκόπιο" του τεχνικού των "πρασίνων".

Αυτό που προβληματίζει είναι πως έχει να αγωνιστεί εδώ και αρκετό καιρό για αυτό και πρώτα θα υποβληθεί σε εργομετρικές εξετάσεις και εν συνεχεία οι πράσινοι θα πάρουν την τελική τους απόφαση.

Ο Ρόσα σε νεαρή ηλικία ήταν στην Águas de Lindóia, ομάδα της χώρας του, ενώ σε επαγγελματικό επίπεδο έπαιξε σε Independente (2003), Portuguesa Santista (2004), Palmeiras (2004), Atlético Paranaense (2005-2009), Dallas (δανεικός, 2008-2009), Ponte Preta (2010), Figueirense (2013), Vasco da Gama (2014), Botafogo-SP (2015), Água Santa (2016) και Bragantino (2016).

Προτάθηκε και ο Μπρούνο Αραμπάλ

Ένας ακόμη παίκτης που προτάθηκε στο Λεβαδειακό είναι ο 32χρονος Βραζιλιάνος μέσος, Μπρούνο Αραμπάλ. Ο Αραμπάλ ξεκίνησε την καριέρα του από τη Σοροκάμπα, συνέχισε την Ντούκε ντε Κασίας και μετά αγωνίστηκε σε Πορτουγκέζα και Τούπι. Πέρυσι, αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Κύπρο, καθώς μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα του εθνικού Άχνας.

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ