ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Στη Λιβαδειά ο Μεντί, ξεκίνησε προπονήσεις

Στη Λιβαδειά ο Μεντί, ξεκίνησε προπονήσεις
Λεβαδειακός INTIME SPORTS

Ο Σενεγαλέζος μπακ Τζάκσον Μεντί βρίσκεται στη Λιβαδειά και έχει ξεκινήσει προπονήσεις με τον Λεβαδειακό. Τραυματίστηκε ο Μαχαίρας στα Γιάννινα, επέστρεψε από τη Γαλλία ο Μπελγκαζουανί. Πάνε για άλλες τρεις μεταγραφές.

Στη Λιβαδειά βρίσκεται εδώ και μερικές μέρες ο Τζάκσον Μεντί. Ο Σενεγαλέζος αριστερός μπακ συμμετέχει στις προπονήσεις του Λεβαδειακού και το θέμα της απόκτησής του είναι τυπική διαδικασία. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως απομένει ένα έγγραφο που πρέπει να σταλεί στα γραφεία της ΠΑΕ για να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή. Μάλιστα μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να περάσει από εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις ώστε να ολοκληρωθεί και αυτή η διαδικασία.

Στον Λεβαδειακό κατάφεραν και πήραν ένα σπουδαίο "διπλό" στα Γιάννινα κόντρα στον ΠΑΣ. Εκτιμούν ότι γρήγορα θα εξασφαλίσουν τους βαθμούς που είναι απαραίτητοι για να κατακτηθεί η παραμονή στην κατηγορία. Από το ματς στην Ήπειρο, πάντως, τραυματίας επέστρεψε ο Μαχαίρας, που έχει υποστεί θλάση και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον ένα εικοσαήμερο.

Από εκεί και πέρα, ο Τσακίρ Μπελγκαζουανί επέστρεψε στη Βοιωτία. Ο Μαροκινός εξτρέμ που υπέστη αποκόλληση στο μάτι, είχε μεταβεί για θεραπεία στη Γαλλία. Είναι πλέον καλύτερα και θα προσπαθήσει σιγά σιγά να επανέλθει σε φουλ ρυθμό προπονήσεων.

Η διοίκηση, τέλος, είναι αποφασισμένη να προχωρήσει σε τουλάχιστον 3 μεταγραφές ενόψει Ιανουαρίου. Ένα δεκάρι, έναν εξτρέμ και έναν αμυντικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ