ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Σήμερα (3/8) στην Ελλάδα ο Ρασπεντινό για τον Λεβαδειακό

Σήμερα (3/8) στην Ελλάδα ο Ρασπεντινό για τον Λεβαδειακό
Ρασπεντινό

Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Λεβαδειακού θα βρίσκεται την Πέμπτη (3/8) ο 28χρονος Γάλλος επιθετικός, Φλοριάν Ρασπεντινό, προερχόμενος από τη Μπαστιά και το Σαμπιονά. (VIDEO)

Μια ακόμη σημαντική προσθήκη ετοιμάζεται να ολοκληρώσει ο Λεβαδειακός. Λίγες μέρες μετά το δημοσίευμα της L' Equipe ότι ο Φλοριάν Ρασπεντινό είναι κοντά σε συμφωνία με τους Βοιωτούς, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρώην επιθετικός της Μπαστιά φτάνει την Πέμπτη (3/8) για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

Ο 28χρονος φορ ολοκλήρωσε τη σεζόν στη Μπαστιά και έμεινε ελεύθερος, παίζοντας σε εννέα ματς στο Σαμπιονά. Ο Ρασπεντινό στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των Ναντ (32 συμ., 8 γκολ), Μαρσέιγ (15 συμ.), Μπαστιά (46 συμ., 7 γκολ), Ντιζόν (12 συμ., 3 γκολ), Μπρεστ (21 συμ., 4 γκολ) και Καέν (20 συμ., 1 γκολ), έχοντας συνολικά 85 συμμετοχές σε επίπεδο Ligue 1 και άλλες 42 στη Ligue 2.

Ακόμη, έχει συμμετάσχει σε 6 αναμετρήσεις του Europa League. Ο Λεβαδειακός την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο έχει αποκτήσει και τους Τσαμπούρη (Νέα Σαλαμίνα), Ζαραδούκα (Κέρκυρα), Σωτηρίου (Πλατανιάς), Μητρόπουλο (ΟΦΗ), Μπραντάο (Λοντρίνα), Λεονάρντο (Σάντο Αντρέ).

Photo credits: sc-bastia.corsica





TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ