ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Σε φουλ ρυθμούς ενόψει Ηρακλή

Σε φουλ ρυθμούς ενόψει Ηρακλή
INTIME SPORTS

Ο Λεβαδειακός καλείται να ξεχάσει την ήττα από την Ξάνθη καθώς ακολουθεί το ματς με τον Ηρακλή για το Κύπελλο την Τρίτη (23/9).

Ο αγώνας Κυπέλλου που ακολουθεί ανάμεσα σε Λεβαδειακό και Ηρακλή την Τρίτη (23/9) δεν δίνει το δικαίωμα στους παίκτες της ομάδας της Βοιωτίας να ξεκουραστούν και να χαλαρώσουν. Αντίθετα οι ποδοσφαιριστές του Παντελίδη καλούνται να ξεχάσουν την ήττα από την Ξάνθη και να κοιτάξουν μπροστά για να ξεκινήσουν νικηφόρα στον δεύτερο τη τάξει θεσμό.

Σε ότι έχει να κάνει με την προπόνηση της Κυριακής οι "πράσινοι" γυμνάστηκαν σε δυο γκρουπ καθώς το ένα αποτελούνταν από τους παίκτες που αγωνίστηκαν για 45' και πλέον λεπτά στο ματς με την Ξάνθη και το άλλο από τους υπόλοιπους.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Προπόνηση και αποκατάσταση περιελάμβανε η σημερινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ.

Η προπόνηση διεξήχθη το πρωί και όσοι από αυτούς αγωνίστηκαν στο χθεσινό εκτός έδρας ματς με τη Skoda Ξάνθη για περισσότερα από 45’ ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά με το πρόγραμμα να περιέχει στο μεγαλύτερο μέρος του ασκήσεις τακτικής.

Για αύριο είναι προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση και μετά το τέλος της ο κ. Παντελίδης θα ανακοινώσει την αποστολή που θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα Κυπέλλου της Τρίτης με αντίπαλο τον Ηρακλή".

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ