ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Σε καλό δρόμο η ανανέωση συμβολαίου του Μιλιάζες

Σε καλό δρόμο η ανανέωση συμβολαίου του Μιλιάζες
Μιλιάζες ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΠΑΕ Λεβαδειακός έχει κάνει πρόταση στον Κάρλος Μιλιάζες για να ανανεωθεί η συνεργασία τους και οι συζητήσεις είναι σε προχωρημένο στάδιο. Υπάρχει διάθεση για συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο Κάρλος Μιλιάζες έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και δεν αποκλείεται την Κυριακή (17/4) να χρησιμοποιηθεί στο εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ, το τελευταίο της σεζόν για τους Βοιωτούς. Η "ζημιά" του Πορτογάλου στον χιαστό έχει αποκατασταθεί και ενδέχεται ο Δημήτρης Φαράντος να τον ρίξει στον αγώνα με τον Δικέφαλο.

Ο 35χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, έχει δεχτεί πρόταση από την ΠΑΕ για να επεκταθεί το συμβόλαιό του που εκπνέει το καλοκαίρι. Ο Ίβηρας βλέπει θετικά την προοπτική να παραμείνει στον Λεβαδειακό και οι συζητήσεις που έχουν γίνει είναι σε καλό δρόμο. Είναι πιθανό τις επόμενες μέρες να πέσουν υπογραφές, αφού δεν προκύπτει ότι θα υπάρξει διαφωνία. Λόγω του σοβαρού του τραυματισμού έχει αγωνιστεί εφέτος σε οκτώ παιχνίδια.

* Για τον αγώνα με την ΑΕΚ την Κυριακή (17/4, 19.00) ο Φαράντος δεν υπολογίζει σε Ντομοβτσίσκι και Ουόν (υπάρχει εμπλοκή στις συζητήσεις με τον Γάλλο για ανανέωση), αλλά και Στάθη - Γιάχιτς.

Photo Credits: Action Images

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ