ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Σε φουλ ρυθμούς ο Σουμπίνιο στον Λεβαδειακό

Σε φουλ ρυθμούς ο Σουμπίνιο στον Λεβαδειακό
Σουμπίνιο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σουμπίνιο γυμνάστηκε σε φουλ ρυθμούς την Τρίτη (28/2) και όπως όλα δείχνουν θα βρίσκεται στη διάθεση του Γιάννη Χριστόπουλου για το ματς του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό. Παίζει και ο Ναμάσκο όχι όμως και οι Μουλόπουλος, Καραμπουέ.

Η νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα επανέφερε τα χαμόγελα στο στρατόπεδο του Λεβαδειακού και με την ψυχολογία εμφανώς ανεβασμένη οι Βοιωτοί έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό.

Ένα παιχνίδι όπως στόχος είναι οι βαθμοί που θα φέρουν σε ακόμα καλύτερη θέση την ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου και θα δώσουν μεγαλύτερη αξία στο τρίποντο που πήραν κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Το ευχάριστο για τον τεχνικό των πράσινων είναι πως στην προπόνηση της Τρίτης (28/2) είδε τον Σουμπίνιο να γυμνάζεται σε φουλ ρυθμούς και να ξεπερνάει το πρόβλημα που τον άφησε εκτός αγώνα την Κυριακή.

Ο Βραζιλιάνος όπως όλα δείχνουν θα τεθεί στην διάθεση του Γιάννη Χριστόπουλου δίνοντας του μια ακόμα λύση για την αναμέτρηση του Σαββάτου.

Κάτι το οποίο θα συμβεί και με το Ναμάσκο. Ο γκολκίπερ των Βοιωτών μπορεί να ολοκλήρωσε το παιχνίδι με τον ΠΑΣ με πρόβλημα στο πόδι, γυμνάσθηκε σε χαλαρούς ρυθμούς την Δευτέρα και την Τρίτη αλλά τις επόμενες μέρες θα ανεβάσει τους ρυθμούς εκγύμνασης του.

ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΑΜΠΟΥΕ, ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Φυσικά το νέο πρόβλημα που έχει προκύψει είναι αυτό με τον Καραμπουέ ο οποίος έβγαλε τον ώμο του και θα πρέπει να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις-τέσσερις εβδομάδες. Κάτι το οποίο σημαίνει πως θα χάσει τα επόμενα ματς του Λεβαδειακού και θα κάνει αγώνα δρόμου για να είναι στην διάθεση του Χριστόπουλου για τις αναμετρήσεις με Βέροια (1/4) και Ηρακλή (5/4). Δυο παιχνίδια που ενδεχομένως θα κρίνουν και την παραμονή της ομάδας της Βοιωτίας στην Super League.

Όσον αφορά τον Μουλόπουλο έχει ξεκινήσει τρέξιμο αλλά ακόμα δεν μπορεί να πει κανείς ότι είναι στο στάδιο επανένταξης για να υπολογίζεται και πάλι από τον προπονητή του. Θα είναι εκτός στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και από εκεί και πέρα θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασης του.

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ