ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Ροτέισον με Παναθηναϊκό ο Λεβαδειακός

Ροτέισον με Παναθηναϊκό ο Λεβαδειακός
Λεβαδειακός ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με αρκετές αλλαγές στην αρχική σύνθεση θα παρατάξει τον Λεβαδειακό ο Άκης Μάντζιος στην αναμέτρηση της Τετάρτης (28/10, 17.15) με τον Παναθηναϊκό, για τον 4ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδος.

Τον πρώτο του αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας θα δώσει την Τετάρτη (28/10, 17.15) ο Λεβαδειακός, αντιμετωπίζοντας στο γήπεδο "Απόστολος Νικολαΐδης" τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της 2ης φάσης του θεσμού.

Η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της ομάδας για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (27/10) στο δημοτικό στάδιο. Ο Άκης Μάντζιος αφιέρωσε το πρόγραμμα της προπόνησης στην επιθετική και αμυντική συμπεριφορά στις στατικές φάσεις και μετά το τέλος της ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία συμπεριέλαβε τους: Τσιντώτα, Μοσχονά, Βερέμκο, Τριποτσέρη, Μανωλά, Γιάχιτς, Μάγκα, Ουόν, Μουλόπουλο, Μαχαίρα, Μίνγκα, Καψάσκη, Ρομέου, Μάρκοβιτς, Χατζηλάμπρο, Παππά, Μάντζιο, Θέο και Ντομοβτσίσκι.

Εκτός έμειναν οι Στάθης, Ναβάρο, Φαβάλι και Νικολάου. Ο τεχνικός της ομάδας της Βοιωτίας προσανατολίζεται να κάνει αλλαγές και να παρατάξει σχήμα με τρεις αμυντικούς.

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ