ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Ραγκούσης: "Με προσωρινό δελτίο ο Πουλίδο στον Λεβαδειακό"

Ραγκούσης: "Με προσωρινό δελτίο ο Πουλίδο στον Λεβαδειακό"
INTIME SPORTS

Ο μάνατζερ του Άλαν Πουλίδο, Τάσος Ραγκούσης, μίλησε στον Sport 24 Radio 103,3 και την εκπομπή «Παίξε μπαλίτσα», με τους Σταύρο Γεωργακόπουλο και Λευτέρη Αμπατζή για την δικαστική διαμάχη του πελάτη του με την Τίγκρες.

Στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή «Παίξε μπαλίτσα», με τους Σταύρο Γεωργακόπουλο και Λευτέρη Αμπατζή μίλησε ο μάνατζερ του Άλαν Πουλίδο, Τάσος Ραγκούσης, για τη δικαστική διαμάχη του Μεξικανού επιθετικού με την Τίγκρες και την έκδοση προσωρινού δελτίου, προκειμένου αυτός να μπορέσει να αγωνιστεί με την φανέλα του Λεβαδειακού.

"Ο Πουλίδο είχε καταθέσει στο CAS ασφαλιστικά μέτρα κατά της Τίγκρες για πλαστό συμβόλαιο, τα οποία δεν έγιναν δεκτά. Ακολούθως προσέφυγε στην FIFA, η οποία είναι κατά 99,9 υπέρ των ποδοσφαιριστών και δεν θέλει αυτοί να είναι άνεργοι. Εξέδωσε λοιπόν προσωρινό δελτίο στον παίκτη για να μπορέσει να αγωνιστεί με τον Λεβαδειακό. Βάσει της εμπειρίας μου, αυτή η ιστορία θα λήξει το καλοκαίρι. Μέχρι να βγει η τελική απόφαση ο Πουλίδο θα αγωνίζεται με το προσωρινό δελτίο.

Όσο καιρό ο Άλαν ήταν στην Ιταλία, όπου είχε αυτοεξοριστεί , είχε κόψει κάθε επαφή με το Μεξικό. Μιλούσε μόνο με τους γονείς του. Έμενε σε ένα καμπ, όπου και έκανε καθημερινά διπλές προπονήσεις. Δεν είναι όμως το ίδιο για έναν παίκτη όταν δεν παίζει αγώνες. Ήταν σαν θηρίο στο κλουβί. Μάλιστα, για την έκδοση του δελτίου του, μού είπε ότι και εδώ είναι άτυχος, καθώς συνέπεσε με την διακοπή του πρωταθλήματος και δε μπορεί να αγωνιστεί.

Είναι στη Λειβαδιά και ο αδερφός του ο Αρμάντο και προπονείται με την ομάδα. Είναι δυο χρόνια μεγαλύτερος από τον Άλαν. Περιμένουμε να μας πει ο προπονητής σε τι κατάσταση βρίσκεται"., είπε χαρακτηριστικά ο Τάσος Ραγκούσης.

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ