ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Προς Πολωνία ο Μερεμπασβίλι

Προς Πολωνία ο Μερεμπασβίλι
Μερεμπασβίλι ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γκιόργκι Μερεμπασβίλι αποχωρεί από τον Λεβαδειακό και σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr το πιθανότερο σενάριο είναι να συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα της Πολωνίας.

Στις 26 Ιουνίου είχατε ενημερωθεί στο Sport24.gr ότι ο Γκιόργκι Μερεμπασβίλι αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν για τον Λεβαδειακό. Οι πληροφορίες επιβεβαιώνονται λίγες μέρες μετά, καθώς ο Γεωργιανός είναι πιθανό να αποδεσμευτεί την Πέμπτη (7/7) και να αποχωρήσει.

Ο ΟΦΗ έδειξε ενδιαφέρον να τον εντάξει στο ρόστερ του, ωστόσο δυναμικά στη διεκδίκησή του μπήκε ομάδα από την Πολωνία (υπάρχει μια φημολογία για τη Βίσλα Κρακοβίας, αλλά αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί). Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής βλέπει με θετικό μάτι την προοπτική να συνεχίσει εκεί την καριέρα του, κάτι που θα αποφασίσει εντός των ημερών.

Ο Γεωργιανός πήγε τον περασμένο Ιανουάριο στην ομάδα της Βοιωτίας, με την οποία το τελευταίο εξάμηνο έπαιξε σε 14 ματς. Είχε προηγηθεί το πέρασμα στη Βέροια (11 συμ/χες, 1 γκολ). . Τη σεζόν 2014-2015 αγωνίστηκε στον ΟΦΗ και σε 21 παιχνίδια σημείωσε 5 γκολ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Φευγάτος ο Μερεμπασβίλι, ξανά για ΟΦΗ

Photo Credits: Action Images

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ