ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Προπονήθηκε και υπέγραψε ο Μάντζιος στον Λεβαδειακό

Προπονήθηκε και υπέγραψε ο Μάντζιος στον Λεβαδειακό
Μάντζιος INTIME SPORTS

Με νέο πρόσωπο τον Βαγγέλη Μάντζιο πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (10/7) η προπόνηση του Λεβαδειακού. Υπέγραψε για δύο χρόνια ο Έλληνας φορ. Επέστρεψε ο Κατίδης, απουσιάζει ο Πίντερ.

Ο Βαγγέλης Μάντζιος μίλησε με τις... μισές ομάδες της Super League, αλλά έμεινε στην ίδια, στον Λεβαδειακό δηλαδή που όμως δεν βέβαιο αν θα βρίσκεται και την επόμενη σεζόν στη μεγάλη κατηγορία. Σύμφωνα με τους Βοιωτούς ο 32χρονος επιθετικός υπέγραψε για δύο ακόμα χρόνια, ενώ την Παρασκευή (10/7) πήρε μέρος στην προπόνηση της ομάδας.

Ο Γιώργος Κατίδης που απουσίαζε από την πρώτη συγκέντρωση επέστρεψε στη Λιβαδειά και ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη ομάδα. Δεν συμβαίνει το ίδιο με τον Άνταμ Πίντερ, ο οποίος παραμένει τραυματίας και βρίσκεται με άδεια στη Γερμανία.

Όλα αυτά και ενώ οι ''πράσινοι'' είναι σε αναζήτηση προπονητή τερματοφυλάκων. Επαφές έγιναν με τον Τζέρι Ούγκεν που αποχώρησε από τον Αστέρα Τρίπολης, με τον Παναγιώτη Αγριογιάννη που έχει εργαστεί στον Παναθηναϊκό, ενώ συζήτηση έγινε και με τον Γιάννη Πλαβούκο που αποτέλεσε παρελθόν από τον Πανθρακικό.

Update: Μάντζιος και επίσημα έως το 2017

Αργά το βράδυ της Παρασκευής (10/7) οι Βοιωτοί ανακοίνωσαν και επίσημα ότι ο Βαγγέλης Μάντζιος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

"Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με το Βαγγέλη Μάντζιο έως τον Ιούνιο του 2017".

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ