ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Πίστη για Superleague στον Λεβαδειακό

Πίστη για Superleague στον Λεβαδειακό
Λεβαδειακός INTIME SPORTS

Την πρώτη τους προπόνηση για τη νέα σεζόν έκαναν την Τρίτη (7/7) στον Λεβαδειακό. Πίστη για παραμονή από τους Βοιωτούς. Απουσίαζαν οι Άνταμ Πίντερ και Γιώργος Κατίδης που είχαν άδεια.

Ο Λεβαδειακός δεν είναι ακόμα βέβαιο σε ποια κατηγορία θα παίζει τη νέα αγωνιστική περίοδο, αλλά την Τρίτη (7/7) ο Άκης Μάντζιος και οι ποδοσφαιριστές του πραγματοποίησαν την πρώτη προπόνηση, στο δημοτικό στάδιο της πόλης. Ο προπονητής και οι συνεργάτες του εξέφρασαν την εκτίμησή τους ότι η ομάδα θα μείνει στη Superleague, κάτι που μεταφέρθηκε στους παίκτες.

Από την ''πρώτη'' απουσίαζαν οι Πίντερ και Κατίδης, οι οποίοι σύμφωνα με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ είχαν άδεια. Έτσι αυτοί που προπονήθηκαν την Τρίτη (7/7) ήταν οι Γουόρντεν, Θέος, Μοσχονάς, Τριποτσέρης, Στάθης, Μάγκας, Παπάς, Γιακουμάκης, Τσιντώτας, Μιλιάζες, Κώτσιος, Αποστολόπουλος, Μιλοσάβλιεφ, Μαχαίρας, Τόπι και Καψάσκης.

Σημειώνεται ότι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Γιάννης Κομπότης, δεν βρέθηκε στην προπόνηση. Για την Τετάρτη (8/7) έχουν προγραμματιστεί αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις.

Follow me on Twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ