ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Περιμένουν με αγωνία τις εξελίξεις οι παίκτες του Λεβαδειακού

Περιμένουν με αγωνία τις εξελίξεις οι παίκτες του Λεβαδειακού
INTIME SPORTS

Σε "αναμμένα κάρβουνα" κάθονται οι ποδοσφαιριστές του Λεβαδειακού καθώς δεν γνωρίζουν τι μέλει γενέσθαι με την παραμονή η όχι της ομάδας της Βοιωτίας στην Super League ενώ αρκετοί, όπως οι Στάθης, Μιλιάζες, Τριποτσέρης βρίσκονται στο στόχαστρο ομάδων από την μεγάλη κατηγορία που περιμένουν να δουν τι θα γίνει.

Ούτε την Δευτέρα (22/6) βγήκε η απόφαση της ΕΠΟ για την τύχη του αγώνα Ολυμπιακός-Βέροια κάτι που επηρεάζει άμεσα και την ομάδα του Λεβαδειακού και κατά συνέπεια τους ποδοσφαιριστές των Βοιωτών που κάθονται σε "αναμμένα κάρβουνα" ενόψει της νέας σεζόν. Όπως έγινε γνωστό απόφαση μέχρι και την Δευτέρα (29/6) δεν πρόκειται να βγει καθώς τότε θα συνεδριάσει και πάλι η αρμόδια επιτροπή και έως τότε κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει το παραμικρό.

Από την διοίκηση των Βοιωτών εκφράζεται η αισιοδοξία πως ο Λεβαδειακός θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στην Super League και αυτό μεταφέρεται μέσω τρίτων προσώπων στους ποδοσφαιριστές της ομάδας που αγωνιούν και δεν ξέρουν τι μέλει γενέσθαι.

Όσο περνούν οι μέρες όμως είναι λογικό η αγωνία των ποδοσφαιριστών των Βοιωτών να φουντώνει καθώς αρκετοί βρίσκονται στο στόχαστρο άλλων ομάδων από την Super League αλλά δεν μπορούν να προβούν σε συζητήσεις καθώς έχουν συμβόλαια με την ομάδα του Λεβαδειακού. Συμβόλαια όμως που κανείς δεν ξέρει αν θα ισχύσουν αν η ομάδα πέσει στην Football League. Βέβαια καθημερινά οι περισσότερες ομάδες κάνουν τις κινήσεις τους και κλείνουν τις τρύπες στο ρόστερ τους με αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας των Βοιωτών να είναι ιδιαίτερα προβληματισμένοι.

Μετά τις εκκαθαρίσεις που έγιναν στο ρόστερ και τις αποχωρήσεις κάποιων ποδοσφαιριστών συμβόλαια έχουν ακόμα οι Τσιντότας, Μάγκας, Σκέμπης, Μαχαίρας, Παππάς, Κατίδης, Μιλοσάβλιεφ, Πουλίδο, Γιακουμάκης, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Στάθης με τους τρεις τελευταίους μάλιστα να έχουν πάει στην Λεβαδειακό από τον ΟΦΗ και έχοντας ζήσει μέσα στην αβεβαιότητα και πριν από έξι μήνες που η ομάδα της Κρήτης βρισκόταν υπό διάλυση.

Μάλιστα πλην των Πουλίδο και Μιλοσάβλιεφ οι Στάθης, Μιλιάζες και Τριποτσέρης αποτελούν πολύ καλές περιπτώσεις για αρκετές ομάδες της Super League που παρακολουθούν διακριτικά αλλά από πολύ κοντά το τι θα γίνει με τον Λεβαδειακό και το αν θα μείνουν ελεύθεροι ή μη προκειμένου να δουν αν θα μπορέσουν να τους αποκτήσουν.

Είναι χαρακτηριστικό πως οι Στάθης, Μιλιάζες και Τριποτσέρης σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκονται στο στόχαστρο ομάδων όπως η Κέρκυρα, η Βέροια, ο Πλατανιάς, η Καλλονή, ο Ηρακλής αλλά και ο Ατρόμητος αλλά κανείς τους δεν μπορεί να μιλήσει με άλλη ομάδα έχοντας συμβόλαιο μέχρι το 2016 με τον Λεβαδειακό.

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ