ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Πέντε γκολ ύστερα από πέντε χρόνια ο Λεβαδειακός

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Λεβαδειακός EUROKINISSI SPORTS

Ο Λεβαδειακός νίκησε 5-0 την Τρίτη (24/10) τον Αιγινιακό σε αγώνα για το Κύπελλο. Η προηγούμενη φορά που έβαλε πέντε γκολ η ομάδα της Βοιωτίας ήταν πριν από πέντε χρόνια, πάλι κόντρα σε ομάδα από την Πιερία.

Στη Super League είναι εξαιρετικός. Σε οκτώ ματς, τρεις νίκες και πέντε ισοπαλίες. Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδας την Τρίτη (24/10), ήταν καταιγιστικός. Ο Λεβαδειακός συνέτριψε με 5-0 τον Αιγινιακό και τώρα καλείται να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου.

Η προηγούμενη φορά που κατάφερε να σημειώσει πέντε γκολ η ομάδα της Βοιωτίας ήταν στις 20/12/2012. Δηλαδή πάνε σχεδόν πέντε χρόνια. Αξιοσημείωτο ότι και τότε ομάδα της Πιερίας ήταν αντίπαλος του Λεβαδειακού. Συγκεκριμένα, ο Πιερικός, ο οποίος ηττήθηκε 0-5 στην έδρα του, σε αγώνα Κυπέλλου (32 προς 16).

Όπως τότε, έτσι και την Τρίτη (24/10) αγωνίστηκαν για τον Λεβαδειακό οι Στέλιος Βασιλείου και Κώστας Μανωλάς. Ο πρώτος, μάλιστα, είχε βάλει σε εκείνο το παιχνίδια τρία γκολ, ενώ στο προχθεσινό δεν βρήκε δίχτυα. Προπονητής των "πρασίνων" στο προ πενταετίας ματς ήταν ο Γιώργος Παράσχος, με σκόρερς και τους Παύλο Δήμου - Χρήστο Λισγάρα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ