ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Παππάς: "Δεν απειλήσαμε τον αντίπαλο"

Παππάς: "Δεν απειλήσαμε τον αντίπαλο"

Οι παίκτες του Λεβαδειακού, Βούκσεβιτς και Παππάς τόνισαν ότι η ομάδα δεν είχε καθαρό μυαλό για να τελειώσει τις φάσεις.

Η συγκέντρωση από τους παίκτες του Λεβαδειακού έλειπε στον αγώνα με την Ξάνθη όπως τόνισαν σε δηλώσεις τους οι Παππάς και Βούκσεβιτς. Αναλυτικά όσα είπαν:

Βούκσεβιτς:" Δεν έχουμε να πούμε κάτι για το ματς. Στο πρώτο μέρος ήμασταν κακοί, στην επανάληψη είχαμε φάσεις αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Κρατάμε μόνο αυτό. Στο σημερινό ποδόσφαιρο αν δεν σκοράρεις δεν κερδίζεις και εμείς σήμερα δεν σκοράραμε. Είναι ανησυχητικό, στο επόμενο ματς θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Εάν δεν γίνει αυτό θα αρχίσουμε να ανησυχούμε".

Παππάς:" Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και δεν καταφέραμε να απειλήσουμε τον αντίπαλο. Στο δεύτερο μας έλειπε η τελική πάσα και δεν είχαμε το καθαρό μυαλό για να τελειώσουμε τις φάσεις. Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε το αποτέλεσμα αλλά δεν μας έκατσε το γκολ. Δεν έχουμε ξεκινήσει καλά αλλά στο επόμενο ματς πρέπει να πάρουμε τη νίκη. Θα το θυμάμαι το σημερινό ματς και το ντεμπούτο μου. Είναι μια ξεχωριστή εμπειρία, θα προσπαθήσω να βελτιωθώ για να προσφέρω στην ομάδα ό,τι καλύτερο μπορώ".

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ