ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Παντελίδης: "Θα αλλάξουμε πολλά"

Παντελίδης: "Θα αλλάξουμε πολλά"
INTIME SPORTS

Στην αποτελεσματικότητα της Κέρκυρας και την ατυχία της ομάδας του απέδωσε την ήττα του Λεβαδειακού ο προπονητής του, Σάββας Παντελίδης.

Ο προπονητής του Λεβαδειακού, Σάββας Παντελίδης, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Κέρκυρα, αναφέρθηκε στην αποτελεσματικότητα των "Φαιάκων" και την ατυχία των παικτών του. Παράλληλα, είπε πως θα αλλάξουν πολλά πράγματα στην συνέχεια.

Αναλυτικά:

"Εγώ προσωπικά τέτοια συμπαράσταση από τους διοικούντες δεν έχω συναντήσει ποτέ πάλι στην καριέρα μου και θέλω να τους ευχαριστήσω φέρνοντας την ομάδα εκεί που πρέπει. Στη συνέχεια σίγουρα θα αλλάξουμε πολλά. Πιστεύω σε αυτή την ομάδα.

Απλά πρέπει να δουλέψουμε στο θέμα της ψυχολογίας γιατί αυτό μας λείπει. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και πιστέψτε με οτι αν έρθει το πρώτο καλό αποτέλεσμα θα δείτε κάτι το διαφορετικό. Χρειαζόμαστε βέβαια και λίγο τύχη που μας έχει λείψει.

Χάσαμε ένα παιχνίδι ουσιαστικά από μόνοι μας. Όταν ο αντίπαλος με πέντε τελικές σου κάνει τρία γκολ τι να πεις. Εκεί πιστεύω ότι κρίθηκαν τα πάντα. Παρ΄ότι ήμασταν καλύτεροι σε σύγκριση με προηγούμενα παιχνίδια και είχαμε διαβάσει τον αντίπαλο τελικά πάντα βρισκόμασταν πίσω στο σκορ.

Κάναμε μεγάλη προσπάθεια αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ζητάμε συγγνώμη απ” όσους στεναχωρήσαμε αλλά στις δύσκολες στιγμές πρέπει να προσπαθούμε περισσότερο και αυτό θα κάνουμε".

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ