ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Παντελίδης: "Περιμένουμε έναν, δύο παίκτες"

Παντελίδης: "Περιμένουμε έναν, δύο παίκτες"

Ο τεχνικός του Λεβαδειακού τόνισε πως μέρα με τη μέρα η ομάδα θα βελτιώνει τα προβλήματά της, ενώ αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Γιώργος Θέος. Δοκιμάστηκαν δύο στο φιλικό για τους Βοιωτούς.

Αποστολή στο Καρπενήσι: Αντώνης Τσιράκης

Την ήττα από τον Πλατανιά με 2-0 γνώρισε σε φιλικό προετοιμασίας που πραγματοποιήθηκε στο Καρπενήσι ο Λεβαδειακός, οι άνθρωποι του οποίου είδαν και τον Στέλιο Βασιλείου να τραυματίζεται. Μετά το τέλος του φιλικού ο Σάββας Παντελίδης δήλωσε:

Παίξαμε σ' ένα πολύ μεγάλο γήπεδο και βγάλαμε μία εικόνα που περίμενα να έρθει πιο νωρίς. Σαφώς και μ' ενδιαφέρουν τα προβλήματα που βγάλαμε, θα τα βελτιώσουμε μέρα με τη μέρα.

Είχατε και κάποιο τραυματισμό.

Αυτό ήταν το άσχημο...

Όσον αφορά τις μεταγραφές;

Περιμένουμε για έναν, δύο παίκτες. Θα δούμε...

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Θέος είπε: "Ξεκινήσαμε εδώ κι επτά μέρες. Η προετοιμασία κυλάει μία χαρά, δεν έχουμε τραυματισμούς. Μέσα από τα φιλικά κοιτάμε τα λάθη μας και στο πρωτάθλημα θα έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα".

Από εκεί και πέρα, στο φιλικό με τον Πλατανιά δοκιμάστηκαν οι Ινέζ και Κώστας Αποστολόπουλος, ο οποίος ανήκει στον Παναθηναϊκό. Εντός των επόμενων ημερών θα φανεί αν θα πείσουν τον Παντελίδη, προκειμένου να υπογράψουν στον Λεβαδειακό.

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ