ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Παντελίδης: "Να παίξουμε διαφορετικά"

Παντελίδης: "Να παίξουμε διαφορετικά"
INTIME SPORTS

Ο Σάββας Παντελίδης μίλησε για το γεγονός πως ο Λεβαδειακός θα δώσει το πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ και το ποδόσφαιρο που θέλει να παίξει η ομάδα του φέτος.

"Πάντοτε υπάρχει το άγχος της πρεμιέρας, με την έννοια ότι προσπαθείς να δεις και να δείξεις στο γήπεδο τι έγινε στην προετοιμασία. Είμαστε έτοιμοι σε μεγάλο βαθμό και αισιοδοξούμε", είπε αρχικά στην NOVA ο τεχνικός του Λεβαδειακού και συνέχισε:

Για τον Παναθηναϊκό και που μπορεί να κριθεί το παιχνίδι, είπε: "Ο Λεβαδειακός και θέλει και μπορεί και θα προσπαθήσει να πάρει αποτέλεσμα. Αν είσαι καλός μπορείς να το πετύχεις απέναντι στον οποιονδήποτε αντίπαλο. Δεν παραγνωρίζουμε πώς ο Παναθηναϊκός είναι καλή ομάδα και πιο έτοιμη από εμάς, αφού έχει δώσει παιχνίδια στην Ευρώπη. Είναι σημαντικό να πετύχουμε πρώτοι γκολ.

Να μεταφέρουμε το άγχος στον Παναθηναϊκό, που είναι γρήγορη κι επιθετική ομάδα. Θα χρειαστεί, επίσης, να παίξουμε σκληρή άμυνα για να προστατεύσουμε την εστία μας".

Για τη διεξαγωγή του αγώνα στο ΟΑΚΑ, δήλωσε: "Κανείς δεν θέλει να είναι γηπεδούχος και να παίζει μακριά από την έδρα του. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να καλύψουμε αυτό το χάντικαπ. Στόχος μας φέτος είναι να παίξουμε διαφορετικό ποδόσφαιρο, με ενέργεια, πάθος και αγωνιστικότητα".

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ