ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Παντελίδης: "Ήμασταν ανέτοιμοι"

Παντελίδης: "Ήμασταν ανέτοιμοι"
INTIME SPORTS

Ο προπονητής του Λεβαδειακού Σάββας Παντελίδης, χαρακτήρισε δίκαιη την ισοπαλία της ομάδας του με τον Πανθρακικό. Διαβάστε δηλώσεις του.

Στην έλλειψη ετοιμότητας αρκετών παικτών του Λεβαδειακού στάθηκε ο Σάββας Παντελίδης μετά την εντός έδρας ισοπαλία απέναντι στον Πανθρακικό (1-1). Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Γνωρίζαμε από την αρχή ότι αυτό το παιχνίδι θα είναι πιο δύσκολο και από το παιχνίδι στην Τρίπολη. Γιατί όταν παίζεις στην έδρα σου με μια ομάδα της δυναμικότητας του Πανθρακικού θέλεις οπωσδήποτε τη νίκη και αυτός ήταν και ο στόχος μας. Το παιχνίδι ξεκίνησε πάρα πολύ άσχημα για εμάς αφού μείναμε νωρίς πίσω στο σκορ και αυτό μας άγχωσε για ένα μεγάλο διάστημα.

Παρόλα αυτά ήμασταν σχετικά ήρεμοι στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε την κατοχή της μπάλας, μπορέσαμε να βγάλουμε κάποιες ευκαιρίες και τελικά καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Από κει και πέρα στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και σε όλο το δεύτερο ενώ είχαμε την κατοχή της μπάλας δεν βγάλαμε τις ευκαιρίες που θα έπρεπε.

Σίγουρα σε αυτό παίζει ρόλο ότι σε κάποια σημεία είμαστε ακόμα ανέτοιμοι. Κάποια παιδιά δεν είναι έτοιμα να μας βοηθήσουν στο επιθετικό κομμάτι γιατί τους λείπουν προπονήσεις. Από το 70' και μετά ήταν ακόμα πιο εμφανές αυτό. Λογική μου είναι ότι παιχνίδι που δεν μπορείς να το κερδίσεις είναι καλύτερα να μην μπορέσεις να το χάσεις. Θεωρώ ότι τα παιδιά έδωσαν ότι μπορούσαν, θέλουμε δουλειά σε κάποια πράγματα. Θα τα βελτιώσουμε και θα παρουσιαστούμε καλύτεροι.

Σήμερα από το 70’ και μετά φάνηκε η έλλειψη προπονήσεων σε αρκετά παιδιά όπως ο Πίντερ, ο Γεωργιάδης αλλά και ο Μάντζιος. Όπως επίσης και ο Μποντραγκαράϊ. Και βέβαια δεν μπορούμε να έχουμε απαιτήσεις. Απαιτήσεις βέβαια θα έχουμε αν έρθουν όλοι οι παίκτες στην καλή κατάσταση που πρέπει. Και φυσικά θα παρουσιαστούμε καλύτεροι και με την προσθήκη των υπολοίπων μεταγραφικών αποκτημάτων".

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ