ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

ΠΑΕ Λεβαδειακός: "Κάτι παραπάνω από ανθρώπινο λάθος το ακυρωθέν γκολ"

SUPERLEAGUE / ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ - ÎÁÍÈÇ / ÍÉÁÓÅ(Á) ÌÅÍÔÉ(Ä) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: REPORTER IMAGES / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ - ÎÁÍÈÇ / ÍÉÁÓÅ(Á) ÌÅÍÔÉ(Ä) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: REPORTER IMAGES / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ Λεβαδειακός εξέδωσε ανακοίνωση για το γκολ του Γιουσούφ που λανθασμένα ακυρώθηκε ως οφσάιντ στη νίκη επί της Ξάνθης, αρνούμενη να το αποδεχθεί ως "ανθρώπινο λάθος",παρά την ομολογία του βοηθού.

Ο Λεβαδειακός νίκησε 1-0 την Ξάνθη χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπραντάο για την τέταρτη αγωνιστική της Super League, με τους Βοιωτούς να διαμαρτύρονται για το γκολ που ακυρώθηκε στον Γιουσούφ.

Όπως φάνηκε από το ριπλέι της NOVA, ο εξτρέμ από τις Κομόρες Νήσους όταν πήρε την μπάλα και πριν περάσει τον Ζίβκοβιτς και σκοράρει ήταν σε κανονική θέση και καλυπτόταν από τους αμυντικούς της ομάδας της Θράκης.

Οι Βοιωτοί εξέδωσαν ανακοίνωση μετά τη λήξη του ματς, στην οποία τονίζουν ότι ο βοηθός διαιτητή, Γιάννης Σίπκας, παραδέχθηκε το λάθος του, αλλά ξεκαθαρίζουν ότι δεν το δέχονται ως "ανθρώπινο λάθος".

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ:

"Πολλά παράπονα από την διαιτησία, παρά τη νίκη, έχει ο Λεβαδειακός και κύρια από τον βοηθό διαιτητή κ. Σίπκα ο οποίος με λανθασμένη υπόδειξη ακύρωσε κανονικότατο γκολ ως οφ’ σάϊντ.

Μάλιστα μετά τη λήξη του αγώνα και στον διάδρομο των αποδυτηρίων διασταυρώθηκαν οι διαιτητές με παράγοντες του Λεβαδειακού και ο βοηθός παραδέχθηκε το λάθος του το οποίο και χαρακτήρισε ως άτυχη στιγμή.

Πλην όμως οι παράγοντες του Λεβαδειακού του τόνισαν ότι δεν μπορούν να το αποδεχθούν αυτό γιατί φάνηκε καθαρά ότι ήταν κάτι παραπάνω από ανθρώπινο λάθος τη στιγμή που ο ποδοσφαιριστής έχει πάρει τη μπάλα από πίσω και στην συνέχεια πέτυχε και το γκολ που φυσικά κακώς ακυρώθηκε".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ