ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Όλοι, πλην Σουμπίνιο, στην διάθεση του Ντόστανιτς στον Λεβαδειακό

Όλοι, πλην Σουμπίνιο, στην διάθεση του Ντόστανιτς στον Λεβαδειακό
Ντόστανιτς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ράτκο Ντόστανιτς είναι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα ενόψει του αγώνα του Λεβαδειακού με τον Παναιτωλικό.

Το Σάββατο θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για το ματς της Κυριακής με τον Παναιτωλικό ο Λεβαδειακός. Το ευχάριστο για τον Ράτκο Ντόστανιτς είναι πως δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, πλην του Σουμπίνιο ο οποίος είναι στην Βραζιλία και δεν έχει αγωνιστεί από το ξεκίνημα της σεζόν.

Ο έμπειρος τεχνικός μπορεί να δουλέψει με τους παίκτες του και να προετοιμάσει το ματς με την ομάδα του Αγρινίου χωρίς να σκέφτεται κάτι άλλο και δουλεύοντας αρκετά σε θέματα τακτικής.

Βελτιώθηκε ο αγωνιστικός χώρος

Εν τω μεταξύ στην διάρκεια της διακοπής οι άνθρωποι του Λεβαδειακού βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν εργασίες βελτίωσης στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Λιβαδειάς με το αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικό.

Οι δαπάνες όπως αναφέρει σε σχετικό δελτίο Τύπου η ομάδα της Βοιωτίας "καλύφθηκαν εξ’ ολοκλήρου για μία ακόμα φορά, όπως γίνεται πάντα, από την ΠΑΕ Λεβαδειακός, ενώ αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην ιδιωτική εταιρία Hellasod που ανέλαβε την διεκπεραίωση του συγκεκριμένου έργου".

Όλοι, πλην Σουμπίνιο, στην διάθεση του Ντόστανιτς στον Λεβαδειακό

Μάλιστα ο Λεβαδειακός εξέδωσε και ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον Δήμο Αλιάρτου για την παραχώρηση του γηπέδου όλες τις προηγούμενες μέρες στην οποία αναφέρει:

"Η ΠΑΕΛεβαδειακός αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια, τον Δήμαρχο Αλιάρτου, Ντασιώτη Γεώργιο, τον Αντιδήμαρχο, Αραπίτσα Γεωργιο και όλα τα μέλη του Δημοτικού συμβουλίου της πόλης για την παραχώρηση του Δημοτικού σταδίου.

Παράλληλα θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά και την ομάδα του Παναλίαρτου για την άψογη φιλοξενία".

Photo credits: Action Images

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ