ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Όλα ανοιχτά για Μάντζιο το καλοκαίρι

Όλα ανοιχτά για Μάντζιο το καλοκαίρι

Τίποτα δεν είναι σίγουρο αναφορικά με το μέλλον του Άκη Μάντζιου στον πάγκο του Λεβαδειακού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Όλα τα δεδομένα είναι ανοιχτά για τον πάγκο του Λεβαδειακού ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Η αλήθεια είναι πως η πορεία στον β' γύρο δεν έχει ικανοποιήσει σε μεγάλο βαθμό την διοίκηση των Βοιωτών και για το λόγο αυτό τίποτα δεν πρέπει να αποκλείεται αναφορικά με την παραμονή του Άκη Μάντζιου στην τεχνική ηγεσία.

Μπορεί η ομάδα να εξασφάλισε πιο εύκολα την παραμονή της απ' ό,τι θα περίμεναν οι περισσότεροι, εντούτοις δεν εξασφαλίζει ότι ο Έλληνας προπονητής θα μείνει και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Η μετεγγραφική ενίσχυση του Ιανουαρίου με παίκτες όπως οι Ατζαγκούν, Μπεν και Μερεμπασβίλι δεν είχε αντίκτυπο στο χορτάρι και αυτό μετράει στις σκέψεις του Γιάννη Κομπότη.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν το επόμενο διάστημα, όταν και θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις για το "χτίσιμο" της νέας σεζόν. Ίσως αν η εικόνα του Λεβαδειακού τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές βελτιωθεί αισθητά, να υπάρξει αλλαγή πλάνου και πάλι. Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν...

Photo Credits: Action Images

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ