ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Ο Τόνι Σίλβα, η "Καρντάσιαν" και ο... bodyguard

Ο Τόνι Σίλβα, η "Καρντάσιαν" και ο... bodyguard
Τόνι Σίλβα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τόνι Σίλβα είναι το "στοίχημα" του Γιάννη Κομπότη, ο οποίος έκανε υπέρβαση και τον έφερε στον Λεβαδειακό. Σταρ δεν είναι μόνο ο παίκτης, αλλά και η σύντροφός του, η "Καρντάσιαν". O bodyguard στη Σόφια και η "επιστράτευση" Μεντί - Ζεζίνιο για να το "ναι" στους Βοιωτούς. (PHOTOS).

Ο παίκτης που έχει κλέψει τις εντυπώσεις στον Λεβαδειακό είναι ο Τόνι Σίλβα. Ο εξτρέμ από τη Γουϊνέα - Μπισάου άλλαξε την εικόνα των Βοιωτών στο παιχνίδι με τον Πλατανιά, σκόραρε στο νικηφόρο 2-1 επί της Κέρκυρας και γενικά δείχνει ότι έχει στοιχεία να αποτελέσει κομβικό παίκτη για τους "πράσινους".

Ο Τόνι Σίλβα δεσμευόταν έως τον περασμένο Ιούνιο με διετές συμβόλαιο στην Ουνιάο Μαδέιρα. Η πορτογαλική ομάδα υποβιβάστηκε και ο ίδιος δεν ήθελε να μείνει εκεί. Ο σύλλογος ήθελε να τον δώσει δανεικό, αυτός ήθελε να μείνει ελεύθερος. Ύστερα από σκληρές διαπραγματεύσεις, ο 23χρονος εξτρέμ από τη Γουϊνέα - Μπισάου έμεινε ελεύθερος στις 18 Αυγούστου!

Ο Τόνι Σίλβα, η "Καρντάσιαν" και ο... bodyguard
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Είχε στα χέρια του τότε 3-4 προτάσεις, μεταξύ των οποίων και αυτή του Λεβαδειακού. Ο ίδιος αμφιταλαντεύτηκε σχετικά με το αν πει το "ναι" στους Βοιωτούς, ή όχι. Οι "πράσινοι" του έδιναν εξαιρετικά χρήματα, τριετές συμβόλαιο, ενώ στην προσπάθειά τους να τον πείσουν, "επιστράτευσαν" τον Ζεζίνιο, συμπαίκτη του τώρα στον Λεβαδειακό και στην Εθνική τους ομάδα, αλλά και τον Μεντί, με τον οποίο ήταν μαζί στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας και πλέον στους Βοιωτούς!

Τελικά απάντησε θετικά στον Λεβαδειακό, έστω και αν το deal έκλεισε την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου. Ο Τόνι Σίλβα αγαπήθηκε υπερβολικά στη Βουλγαρία. Έπαιξε από το 2013 μέχρι το 2015 στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Ήταν σταρ στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας και είναι χαρακτηριστικό ότι κυκλοφορούσε με bodyguard, ενώ για τις μετακινήσεις του είχε οδηγό!

Μαζί του στη Λιβαδειά είναι και η εκρηκτική σύντροφός του, Yolanda Silva Baldé, που μονοπώλησε το ενδιαφέρον την Κυριακή (25/9) στο παιχνίδι του Λεβαδειακού με την Κέρκυρα! Και εκείνη από την Γουϊνέα - Μπισάου. Αν τη δει κανείς, θα σκεφτεί ότι στο σώμα μοιάζει πολύ με την Καρντάσιαν! Έτσι είναι.

Ο Τόνι Σίλβα, η "Καρντάσιαν" και ο... bodyguard
ACTION IMAGES PRESS AGENCY
Ο Τόνι Σίλβα, η "Καρντάσιαν" και ο... bodyguard
Ο Τόνι Σίλβα, η "Καρντάσιαν" και ο... bodyguard

Να φανταστείτε ότι λατρεύει τόσο πολύ τη γνωστή τηλεπερσόνα, μοντέλο και ηθοποιό, που ζήτησε στο νέο τους σπίτι, στη Λιβαδειά, να βάλουν δορυφορική τηλεόραση, για να μπορεί να μένει σε... επαφή με την Καρντάσιαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Δώρα" από την Κέρκυρα, νίκη με 2-1 ο Λεβαδειακός
TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ