ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Ο σταυρός του Κατίδη

Ο σταυρός του Κατίδη
Κατίδης INTIME SPORTS

Ύστερα από σχεδόν δύο χρόνια ο Γιώργος Κατίδης βρήκε και πάλι δίχτυα. Από τη νύχτα του ΟΑΚΑ που θέλει να ξεχάσει, στο γκολ επί του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο 21 ετών μέσος επιδιώκει νέα αρχή για την καριέρα του στον Λεβαδειακό.

Το ημερολόγιο έδειχνε 16 Μαρτίου 2013. Ο Γιώργος Κατίδης σκοράρει στο 84' και χαρίζει στην ΑΕΚ τη νίκη (2-1) επί της Βέροιας. Ο πανηγυρισμός του θα του κοστίσει ακριβά. Πέρασε πολλά από τότε. Έμεινε εκτός Εθνικής, δέχτηκε έντονη κριτική και βρήκε... καταφύγιο εκτός συνόρων, στη Νοβάρα.

Έμεινε στην Ιταλία έναν χρόνο και αφού κόπασε όλος αυτός ο ντόρος που είχε προκαλέσει ο ίδιος, η Βέροια τον έκανε δικό της. Δεν βρήκε ωστόσο θέση βασικού, κατέγραψε 6 συμμετοχές και θέλησε να αποχωρήσει. Να πάει σε ομάδα που θα τον πιστέψουν και που θα πάρει παιχνίδια.

Ο Γιάννης Κομπότης αποφάσισε να τον φέρει στον Λεβαδειακό και στην τρίτη συμμετοχή με τους Βοιωτούς έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, στο ηττημένο 1-2 με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Το πρώτο του τέρμα ύστερα από εκείνη τη νύχτα στο ΟΑΚΑ. Κοντά δύο χρόνια μετά, δηλαδή.

Ο σταυρός του Κατίδη
Κατίδης INTIME SPORTS

Ο 21 ετών μέσος νιώθει ότι μπαίνει και πάλι σε ένα δρόμο. Μιλώντας στους ανθρώπους του αναφέρει ότι δεν τον νοιάζει τίποτα άλλο, παρά να παίξει ποδόσφαιρο. Να τον πιστέψουν και να αποδείξει την αξία του. Το γκολ κόντρα στους Ηπειρώτες ήταν για αυτόν κάτι σαν λύτρωση. Με το που σκόραρε έκανε τον σταυρό του. Και απλά ελπίζει σε ανάλογη συνέχεια...

Follow me on Twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ