ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Ο "Σέρβος Νεϊμάρ" στον Λεβαδειακό

Ο "Σέρβος Νεϊμάρ" στον Λεβαδειακό
Μάρκοβιτς

Τον 21 ετών Σέρβο μέσο Ιβάν Μάρκοβιτς έφερε στη Βοιωτία ο Λεβαδειακός, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr. Περνά από εξετάσεις ο ποδοσφαιριστής και είναι πολύ πιθανό να αποκτηθεί. Γράφουν και οι Βέλγοι για Ουμπέρ.

Στη Λιβαδειά βρίσκεται από την Πέμπτη (20/8) ο Ιβάν Μάρκοβιτς. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, οι Βοιωτοί αναμένεται να αποκτήσουν τον 21 ετών Σέρβο χαφ, ο οποίος μάλιστα περνά από εξετάσεις με σκοπό να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Την περασμένη σεζόν ο "Σέρβος Νεϊμάρ", όπως είναι το παρατσούκλι του, αγωνίστηκε στη Βουλγαρία για λογαριασμό της ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Είναι γεννημένος στις 20/6/1994 και στο παρελθόν έχει περάσει από Zemun, Παρτίζαν, Korona Kielce και ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας " tuttomercatoweb.com", μάλιστα, τον περασμένο Ιούνιο βρέθηκε στο στόχαστρο της ιταλικής Μπολόνια.

Γράφουν και οι Βέλγοι για Ουμπέρ

Το βράδυ της Τρίτης (18/8) το Sport24.gr έγραψε για την πρόταση που κατέθεσε η ΠΑΕ Λεβαδειακός στον Βέλγο Νταβίντ Ουμπέρ. Σημερινό (20/8) δημοσίευμα στο Βέλγιο κάνει αναφορά στο ενδιαφέρον των Βοιωτών για τον 27χρονο χαφ.

Η ιστοσελίδα "walfoot.be", βέβαια, επικαλείται την εφημερίδα "Het Laatste Nieuws" : "Ο αμυντικός μέσος δεν έχει μέλλον στη Γάνδη. Σύμφωνα με την εφημερίδα Het Laatste Nieuws θα πάει στον Λεβαδειακό. Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που θα παίξει στο εξωτερικό, μετά την παρουσία του στη Χαποέλ Μπερ Σεβά".

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ