ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Ο Ουόν στον Λεβαδειακό

Ο Ουόν στον Λεβαδειακό
Ουόν

Τον Γάλλο αμυντικό Εντουίν Ουόν, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, έκανε δικό του ο Λεβαδειακός. Ποιος είναι ο έμπειρος στόπερ που ντύνεται στα "πράσινα"! (VIDEO).

Ο ύψους 1.87 αμυντικός Εντουίν Ουόν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Λεβαδειακό. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο Γάλλος συμφώνησε σε όλα με τους Βοιωτούς και θα ενισχύσει την ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Ουόν είναι γεννημένος στη Γαλλία (έχει καταγωγή από τη Ρουάντα), στις 26 Ιανουαρίου το 1981. Ξεκίνησε την καριέρα του στη Red Star, ομάδα του Παρισιού, και το 2001-2002 πήγε στην Κάλιαρι, στην Ιταλία. Ακολούθησε η βελγική Royal Antwerp (2002-2005), ενώ το 2005-2006 έπαιξε στην Oostende.

Στο Βέλγιο αγωνίστηκε και στην Germinal Beerschot , αλλά και στην Ισπανία, για χάρη της Mazarrón. Το 2007 πήγε στην Κύπρο για να μείνει... Μετά τη μία χρονιά στον Άρη Λεμεσού (2007-2008) ακολούθησε η ΑΕ Λεμεσού (2008-2014), ο Ερμής Αραδίππου (2014-2015) και ο Απόλλων Λεμεσού (2014-2015 β).

Στην καριέρα του έχει κατακτήσει πρωτάθλημα με την ΑΕΛ το 2011-2012, ενώ έχει πάρει και Super Cup, με τον Ερμή. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συζητήσεις με τον Λεβαδειακό ήταν πολύωρες, ωστόσο βρέθηκε η ''χρυσή'' τομή και ολοκληρώθηκε το deal. Ο Ουόν επί της ουσίας αντικαθιστά τον Χαβιέ Τομάς, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στο Ισραήλ.

Το Σάββατο στο Καρπενήσι

Για το Σάββατο στις 9 το πρωί είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση της αποστολής του Λεβαδειακού για το Καρπενήσι εκεί όπου οι παίκτες των "πράσινων" θα παραμείνουν για μια εβδομάδα. Την αποστολή πλην των ποδοσφαιριστών που έχουν συμβόλαιο με την ομάδα και τους Μίνγκα, Ρομέου που έχουν ήδη αποκτηθεί θα ακολουθήσουν μόνο τρεις υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές που δείχνουν να έχουν ξεχωρίσει.

Ο λόγος για τους Σταματάκη, Αποστόλου και τον Πορτογάλο Κράγκα. Στην διάρκεια της παραμονής τους στο Καρπενήσι οι πράσινοι θα δώσουν και δυο φιλικά παιχνίδια.

Έρχεται ο Πίντερ

Εν τω μεταξύ την Δευτέρα (27/7) θα επιστρέψει στην Αθήνα ο Πίντερ με τον άσο του Λεβαδειακού να απουσιάζει έχοντας ειδική άδεια όλο το προηγούμενο διάστημα.

Ο έμπειρος άσος είχε έναν τραυματισμό και προτιμήθηκε να κάνει την αποθεραπεία στην πατρίδα του αλλά την Δευτέρα θα βρίσκεται στην χώρα μας και ανάλογα με το πως θα είναι θα αποφασισθεί αν θα πάει στο Καρπενήσι ή όχι.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ