ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Ο Μπρούνο Κράγκα στον Λεβαδειακό!

Ο Μπρούνο Κράγκα στον Λεβαδειακό!
Μπρούνο Κράγκα

Ο Μπρούνο Κάστρο Γκράκα, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, βρίσκεται στη Λιβαδειά και συμμετέχει στις προπονήσεις του Λεβαδειακού. Θα παίξει και στο φιλικό του Σαββάτου (18/7) με τον Παναθηναϊκό στη Βοιωτία.

Η προετοιμασία του Λεβαδειακού υπό την καθοδήγηση του Άκη Μάντζιου συνεχίζεται καθημερινά, άσχετα αν οι Βοιωτοί είναι σε κατάσταση αναμονής αναφορικά με την κατηγορία στην οποία θα συμμετάσχουν την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, το παρών στις προπονήσεις δίνει ένα νέο πρόσωπο, ο Μπρούνο Κάστρο Γκράκα. Πρόκειται για Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος είναι γεννημένος στις 11 Δεκεμβρίου το 1989. Έχει ύψος 1.91 εκ. και περνά από το... μικροσκόπιο του προπονητικού επιτελείου.

Πέρυσι αγωνιζόταν στη Σαλγκέιρος, ομάδα τρίτης κατηγορίας, πραγματοποιώντας 24 συμμετοχές (σημείωσε και 2 γκολ). Έχει περάσει και από τις Ακαντέμικο Βισέου και Μιραντέλα. Στο μεταξύ, το προ ημερών ρεπορτάζ σχετικά με την επαφή της διοίκησης με τον Γιάννη Πλαβούκο επιβεβαιώθηκε. Ο τέως προπονητής τερματοφυλάκων του Πανθρακικού έπιασε δουλειά στους Βοιωτούς.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ