ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Ο Λεβαδειακός αποφασίζει για Μιλοσάβλιεβ - ΟΦΗ

Ο Λεβαδειακός αποφασίζει για Μιλοσάβλιεβ - ΟΦΗ
Μιλοσάβλιεβ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βλάνταν Μιλοσάβλιεφ έδειξε την τελευταία στιγμή στους ανθρώπους του ΟΦΗ το χαρτί που του απαγορεύει να παίξει σε άλλη ελληνική ομάδα, μετά το "διαζύγιο" με τον Λεβαδειακό. Σε ανοιχτή γραμμή οι δύο ομάδες μήπως και βρεθεί λύση για τους Κρητικούς.

Στο Ηράκλειο βρίσκεται από τη Δευτέρα (12/10) ο Βλάνταν Μιλοσάβλιεβ, ο οποίος είχε συμφωνήσει με τον ΟΦΗ για να υπογράψει συβόλαιο και να τον ενισχύσει στη Γ' Εθνική. Μπορεί στο οικονομικό να υπήρχε συμφωνία, την τελευταία στιγμή ωστόσο ο Σέρβος εμφάνισε χαρτί, που του απαγόρευε να παίξει σε άλλη ελληνική ομάδα, μετά το "διαζύγιο" με τον Λεβαδειακό.

Υπήρχε ειδικός όρος στη λύση της συνεργασίας του με τους Βοιωτούς, τον οποίο ο 28χρονος εμφάνισε την τελευταία στιγμή. Πως αν τελικά υπέγραφε σε άλλη ομάδα εντός των συνόρων, αυτή θα έπρεπε να πληρώσει στον Λεβαδειακό 100.000 ευρώ. Εννοείται ότι ο ΟΦΗ δεν έχει καμία πρόθεση, ούτε και τη δυνατότητα, να δώσει τόσα λεφτά.

Οι δύο ομάδες είναι σε ανοιχτή γραμμή και ενδεχομένως εντός της ημέρας να υπάρξουν εξελίξεις. Ο Λεβαδειακός, όπως διαμορφώθηκαν τα δεδομένα, θα πρέπει να βάλει... νερό στο κρασί του για να ντυθεί ο παίκτης στα "ασπρόμαυρα". Ο Μιλοσάβλιεβ παραμένει στο Ηράκλειο και περιμένει να δει πώς θα εξελιχθεί η υπόθεση.

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ