ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Ο κίπερ του Λεβαδειακού έχει σταματήσει Ζλάταν, Φαν Πέρσι και Σνάιντερ

Ο κίπερ του Λεβαδειακού έχει σταματήσει Ζλάταν, Φαν Πέρσι και Σνάιντερ
Ναμάσκο, Μπεργκ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Στάνισλαβ Ναμάσκο μπορεί να δέχτηκε τρία γκολ από τον Παναθηναϊκό, αλλά "έπιασε" άλλα τόσα. Ο Μολδαβός γκολκίπερ του Λεβαδειακού δεν είναι τυχαίος. Το ξέρετε ότι έχει σταματήσει Ιμπραχίμοβιτς, Φαν Πέρσι και Σνάιντερ; (VIDEOS).

Ο καλύτερος σε απόδοση παίκτης του Λεβαδειακού ήταν το Σάββατο (10/9) με τον Παναθηναϊκό ο Στάνισλαβ Ναμάσκο. Ο 30χρονος διεθνής τερματοφύλακας δέχτηκε τρία γκολ, αλλά προχώρησε σε μια σειρά από εξαιρετικές αποκρούσεις, κρατώντας το σκορ σε... λογικά επίπεδα ( 0-3).

Αρχικά στο 38' εξουδετέρωσε σουτ του Μπεργκ σε τετ α τετ. Εν συνεχεία στο 52' απέκρουσε σουτ του Ιμπάρμπο, στο 55' σουτ του Λεντέσμα, στο 61' από κοντά "έβγαλε" πλασέ του Μπεργκ, ενώ στο 82' αποσόβησε και πάλι τετ α τετ του Σουηδού φορ.

Η μεταγραφή του διεθνούς τερματοφύλακα στην ομάδα της Βοιωτίας πέρασε στα... ψιλά, όμως δεν πρόκειται για κάποιον τυχαίο ποδοσφαιριστή.

Με την Εθνική του ομάδα έχει πραγματοποιήσει κατά καιρούς σπουδαίες εμφανίσεις. Έχει καταφέρει να "πιάσει" πέναλτι του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, ενώ έχει σταματήσει Ρόμπιν Φαν Πέρσι και Γουέσλεϊ Σνάιντερ. Θυμηθείτε μέσα από τα παρακάτω βίντεο τα στιγμιότυπα του αγώνα Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός, αλλά και μερικές από τις σπουδαίες αποκρούσεις του Ναμάσκο με την Εθνική Μολδαβίας.



TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ